Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

HjemmeHjælp til Hjemmet

DER FINDES NÆSTEN lige så mange indretningsløsninger, som der findes stjerner i universet! Heldigvis finder RUMraketten de bedste løsninger til dig og dit hjem.

VI GØR DET nemt, overskueligt og spændende for dig, så du og dit hjem får en personlig samt kreativ indretning, der imødekommer dine behov, dit budget, din stil og dine ønsker. Gennem dialog med dig skaber vi et funktionelt og inspirerende hjem, der giver dig og din hverdag, den energi og glæde et hjem skal.

DU FÅR INSPIRATION fra vores indretningsunivers, som vil give dig en bedre fornemmelse for indretningen i dit hjem og udvikle din kreativitet samt undgå fejlkøb i fremtiden. ‘Hjemmehjælp til Hjemmet’ er én samlet pakke til dig, som ønsker nyt og/eller ændringer kogt sammen med din eksisterende indretning.

Ønsker du kun et indretningsbesøg? Klik her!

FÅ ET HJEM DU IKKE HAR LYST TIL AT FORLADE...

be-creative-creative-creativity-256514
art-artwork-beautiful-1539581 (1)

DET HELE STARTER med, at I giver detaljer og informationer om jer samt jeres hjem til vores IndretningsAstronaut. Dette kan gøres pr. mail eller via telefon. Dernæst aftaler vi en dag, hvor vi må komme forbi til et indretningsbesøg. Ved et indretningsbesøg forstås, at vores IndretningsAstronaut får en guidet tur i jeres hjem, hvor han får lov til, at kigge i det eller de rum, I ønsker, at puste nyt liv i. Undervejs vil der være en dialog mellem jer og vores IndretningsAstronaut. Dette vil danne grundlaget for de kreative tricks, inspirerende tips samt sprøde ideer vores IndretningsAstronaut vil inkluderer i et skræddersyet indretningsoplæg.

INDENFOR 14 DAGE fra vores indretningsbesøg får I tilsendt et skræddersyet indretningsoplæg via mail. Dette indretningsoplæg er baseret på detaljerne vi kender til i forvejen samt vores indtryk af jer og IndretningsAstronautens egne noter om hjemmet fra indretningsbesøget. Indretningsoplægget er på den måde enten tilpasset jeres ønsker eller de udfordringer I har haft med indretningen.

INSPIRATIONSBILLEDER ER INKLUDERET i indretningsoplægget. Disse billeder som vil afspejle den atmosfære, stemning og stil, I ønsker i hjemmet. Derudover vil der være plantegninger i indretningsoplægget hvor det, vi har snakket om ved indretningsbesøget, bliver placeret på tegningen. Derudover vil der blive vedhæftet links til forslåede produkter – lamper, møbler, planter, tapet m.m. Så det er nemt for jer, at navigere rundt i indretningsjunglen.

YDERLIGERE ER DER mulighed for gennemgang og præsentation af indretningsoplægget på RUMstationen (vores kontor) eller foregå over telefonen efter, at I det er blevet sendt til jer via mail.

VI FINDER GULDKORN undervejs og vi sætter ingen grænser for fantasien. Dvs. alt det guldkorn vi finder i forbindelse med udarbejdelsen af indretningsoplægget, bliver inkluderet i det endelige indretningsoplæg, da det kun vil være med til, at gøre jeres hjem mere personligt. Uden merpris naturligvis!

HJEMMEHJÆLP TIL HJEMMET INDEBÆRER:

 • ET PERSONLIGT BESØG (op til 3 timer) af vores IndretningsAstronaut (værdi 2.995 kr inkl. moms)
 • ET KREATIVT SKRÆDDERSYET indretningsoplæg (værdi 4.995 kr. inkl. moms)
 • INSPIRATION SÅ DU kan navigere i indretningsjunglen
 • KOMPLET OVERSIGT til links med info på ALT til din indretning
 • 100% GRATIS GULDKORN er inkluderet
 • 2 – 3D Renderede virkelighedstegninger  (værdi á 2.495 kr. inkl. moms)
 • OPMÅLING TIL PLANTEGNINGER á 2 rum med placering af møbler m.m. (værdi á 4.995 kr. inkl. moms)
DIN investering – 12.995 kr. inkl. moms (ekskl. transport udgifter)
architect-architecture-blueprint-271667

OBS! Ved indretningsbesøg på hverdage efter kl. 16.00 tilføjes et tillæg på 995 kr. og et tillæg på 1.995 kr., hvis det er Lørdag / Søndag.

TILKØBSMULIGHEDER…

billede til mission
 • FÅ INDRETNINGSOPLÆGGET HURTIGERE din investering 1195 kr. inkl. moms. Dit indretningsoplæg kan leveres allerede indenfor 7 dage fra IndretningsAstronautens indretningsbesøg. Normal leveringstid er indenfor 14 dage
 • 2 RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER (3D) + opmåling til plantegning á 1 rum din investering 4.495 kr. inkl. moms Plantegningen er med placering af lamper, møbler m.m. samt 2 renderet virkelighedstegninger (3D) af din fremtidige indretning værdi 4.995 kr. inkl. moms.
 • 2 RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER (3D) + opmåling til plantegning á 2 rum din investering 6.495 kr. inkl. moms. Plantegningerne er med placering af lamper, møbler m.m. samt 2 renderet virkelighedstegninger (3D) af din fremtidige indretning værdi 7.495 kr. inkl. moms.
 • 4 RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER (3D) + opmåling til plantegning á 2 rum din investering 8.495 kr. inkl. moms Plantegningerne er med placering af lamper, møbler m.m. samt 4 renderet virkelighedstegninger (3D) af din fremtidige indretning værdi 9.995 kr. inkl. moms.
 • OPMÅLING TIL PLANTEGNINGER á 2 rum din investering 4.495 kr. inkl. moms. Plantegningerne er med placering af lamper, møbler m.m. værdi 4.995 kr. inkl. moms