Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

Hvorfor vælge os?

GÅR DU TIL frisøren når du skal klippes? Eller tager du chancen og klipper dig selv?

DU GÅR SELVFØLGELIG til frisøren, fordi de har den rigtige faglighed inden for deres område og du ønsker et resultat, som gør dig glad.

DEN BEDSTE MÅDE du kan få et indbydende, personligt og harmonisk hjem, som gør dig glad, er selvfølgelig ved, at vælge et firma med den rigtige faglighed og indsigt. Hvis vi selv skulle anbefale nogen, så ville det være RUMraketten! For os handler indretning om mennesket og det er vores udgangspunkt. Vi lytter til vores kunder og arbejder indefra og ud, på den måde graver vi din personlighed frem, dine skævheder, det, som gør dig til DIG og får det implementeret i dit hjem. Derfra finder vi de rigtige produkter, som imødekommer dine ønsker, drømme og tanker til design, funktionalitet, behov, farver og former – kort sagt – din personlige stil og det skaber liv i dit RUM.

VORES BRÆNDSTOF, SOM motiverer og inspirerer os er, at skabe hjem, som er indrettet med betydning og værdi, som genspejler din personlighed. Vi ved, at der opstår den helt rigtige ro og glæde i hjemmet og i dig, og mon ikke den gode energi, er noget vi alle vil tage med ud i vores hverdag og får endnu mere ud af livet? Hvem ved måske gøre vores verden til et bedre sted. er der nogen som ikke har lyst til det?

Arbejdsbilleder-blackwhite

“Et hjem i balance, giver balance i dig og dit liv”

Har du givet dig selv lov til, at drømme?

Vi bliver påvirket af vores familie, samfundet, sociale medier, venner – og måske endda af vores nabo. Vi hopper ned i kassen, tager vores drømme med, følger “bare” strømmen og tager den “nemme løsning”  Dit hjem er meget mere end et image, så hvad er vigtigst. Hvad du selv synes eller hvad omverden synes om din indretning? Skab din indretning ud af dine drømme, ud fra det du elsker, de ting som du kan mærke i maven og hjertet, som varmer og giver dig et smil på læben. Det er den følelse, du kender, når du har købt nyt tøj og du føler dig som en million. Hvis du har glemt at drømme… Så start igen! Vær sulten efter at skabe dit drømmehjem.

Drøm om dit drømmehjem eller skab dit drømmehjem!

Ha’ det sjovt! Vær lidt skør! Kom ud af komfortzonen! Skub lidt til dig selv! Prøv noget nyt! Lad os gøre det sammen!

Start et nyt eventyr

FÅ RÅDGIVNING TIL…

 • OMROKERING AF EKSISTERENDE møbler
 • KØB AF NYE møbler og placering hertil
 • SPRØD INSPIRATION TIL til hvordan du sammensætter nyt, gammelt, moderne og/eller retro
 • RENOVERING ELLER FLYTNING af vægge m.v.
 • FUNKY DIY-IDÉER eller funktionelle opbevaringsløsninger
 • WOW-EFFEKTER SOM giver dit hjem eyecandy
 • DET BEDSTE VALG af gulve, tæpper, belysning, farver, tapet osv.
 • HJÆLP TIL OPSÆTNING af malerier
 • INSPIRATION TIL BILLED– og decorvæg
 • Styling (herunder boligtilbehør/accessories)
 • Rengøring, imprægnering og overfladebehandlinger af møbler