fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

RUMbesøg med førstehjælp

be-creative-creative-creativity-256514
art-artwork-beautiful-1539581 (1)

Indretning med førstehjælp starter med at I booker RUMraketten til et indretningsbeøsg. Ved et indretningsbesøg forstås, at vores IndretningsAstronaut får en guidet tur i jeres hjem, hvor han får lov til, at kigge i det eller de rum, I ønsker, at puste nyt liv i. Undervejs vil der være en dialog mellem jer og vores IndretningsAstronaut. Dette vil danne grundlaget for kreativitet, inspirerende tips samt sprøde ideer vores IndretningsAstronaut vil inkluderer i et skræddersyet indretningsoplæg.

Indenfor 14 dage fra vores indretningsbesøg får I tilsendt et skræddersyet indretningsoplæg med en eletronisk brevdue.. Dette indretningsoplæg er baseret på detaljerne vi kender til i forvejen samt vores indtryk af jer og IndretningsAstronautens egne noter om hjemmet fra indretningsbesøget. Indretningsoplægget er på den måde enten tilpasset jeres ønsker eller de udfordringer I har haft med indretningen.

Stemningsbilleder er inkluderet i indretningsoplægget. Disse billeder som vil afspejle den atmosfære, stemning og stil, I ønsker i hjemmet. Derudover vil der være plantegninger i indretningsoplægget hvor det, vi har snakket om ved indretningsbesøget, bliver placeret på tegningen. For at navigere bedst i indretningsjunglen, vedhæfter vi links på produkterne i oplægget.

VI FINDER GULDKORN undervejs og vi sætter ingen grænser for fantasien. Dvs. alt det guldkorn vi finder i forbindelse med udarbejdelsen af indretningsoplægget, bliver inkluderet i det endelige indretningsoplæg, da det kun vil være med til, at gøre jeres hjem mere personligt. Uden merpris naturligvis!

FÅ ET HJEM DU IKKE HAR LYST TIL AT FORLADE...

HJEMMEHJÆLP TIL HJEMMET INDEBÆRER:

  • ET PERSONLIGT BESØG (op til 3 timer) af vores IndretningsAstronaut (værdi 2.995 kr inkl. moms)
  • ET KREATIVT SKRÆDDERSYET indretningsoplæg (værdi 4.995 kr. inkl. moms)
  • INSPIRATION SÅ DU kan navigere i indretningsjunglen
  • KOMPLET OVERSIGT til links med info på ALT til din indretning
  • 100% GRATIS GULDKORN er inkluderet
  • 2 – 3D Renderede virkelighedstegninger  (værdi á 4.995 kr. inkl. moms)
  • OPMÅLING TIL PLANTEGNINGER á 2 rum med placering af møbler m.m. (værdi á 4.995 kr. inkl. moms)
DIN investering – 14.995 kr. inkl. moms (ekskl. transport udgifter)
architect-architecture-blueprint-271667

OBS! Ved indretningsbesøg på hverdage efter kl. 16.00 tilføjes et tillæg på 995 kr. og et tillæg på 1.995 kr., hvis det er Lørdag / Søndag.

billede til mission