Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

SalgsStyling & SalgsStyling+

CLAUS FIK SOLGT SIT HUS PÅ KUN 60 DAGE!

Klik her og læs succeshistorien om Claus, der sparede 100.000 kr. og fik solgt sit hus…

BEKYMRINGER, FRUSTRATIONER & GRÅ HÅR kan nemt snige sig frem i forbindelse med kampen med, at få solgt jeres bolig. I kender måske de spørgsmål man stiller sig selv, mens man venter på huset skal sælges: Bliver huset nu også solgt til den rigtige pris? Har vi overblikket til, at gøre vores bolig klar til salg? Og hvor skal vi starte?

DET HANDLER OM, at gøre jeres bolig salgsklar og attraktiv på den bedste, fornuftige og nemmeste måde. Undersøgelser viser, at vi mennesker skal imponeres på mindre end 5 sekunder. Dvs. at en potentiel boligkøber skal imponeres af jeres billeder, som vil blive vurderet og sammenlignet med andre boliger på boligmarkedet. Derfor skal jeres bolig skal være attraktiv ellers vil den drukne.

FOR AT OPTIMERE din bolig, tager vi købers briller på. På den måde vurderer vi hvordan din bolig bliver salgsklar.

VI LAVER INDBYDENDE salgsstyling med udgangspunkt i de ting, du har. Såfremt vi forslår nyt eller måske brugt, er det med afsæt i økonomiske overvejelser, og noget du kan tage med i dit nye hjem. Det skal nemlig være indbydende, inspirerende og nemt for interesserede købere, at mærke liv i rummene i hjemmet.

KONTAKT OS INDEN FOTOGRAFEN KIGGER FORBI...

PAKKE 1 – SALGSSTYLING 

SALGSSTYLING er den mindste pakke, vi tilbyder. Pakken henvender sig til boligsælgere, der ønsker, at få professionelle øjne til at kigge på deres bolig og komme med få forslag til, hvordan bolig kan gøres attraktiv, så den kan blive solgt.

VI MØDES I jeres hjem, hvor I giver os en guided tur rundt i boligen. Derefter tager vi snak om de rum, der skal optimeres.

OP TIL 3 timer har vores IndretningsAstronaut afsat. Disse timer dækker både besøg og forberedelsen til besøget. Tiden vil blive brugt på gennemgang af ideer til optimering af boligen.

 

SALGSSTYLING INDEBÆRER:

 • ET PERSONLIGT BESØG af vores IndretningsAstronaut
 • PROFESSIONELLE ØJNE, SOM kan se muligheder, til at gøre din boligen mere attraktiv
 • AL VORES ERFARING; Vi ved hvad gør og vi ved, hvad vi skal gøre
 • DETALJERET RÅD & VEJLEDNING så I ved, hvordan I gør jeres bolig klar til salg
 • KONKRETE EKSEMPLER PÅ styling i jeres hjem under besøget
Din investering 3.995 kr. inkl. moms (ekskl. transport udgifter)

OBS! Ved besøg med henblik på Salgsstyling på hverdage efter kl. 16.00 tilføjes et tillæg på 995 kr. og et tillæg på 1.995 kr., hvis det er Lørdag / Søndag.

PAKKE 2 – SALGSSTYLING+

DEN STORE PAKKE er SalgsStyling+. Her bruger vi al den erfaring og faglighed, vi har til, at style jeres bolig og skaber dertil et gennemarbejdet forbedringsforslag. Eksempelvis med en ny møbelplacering, opsætning af pynteting, plantekøb eller maling af væg m.m.. Som udgangspunkt vil vi forsøge at bruge de ting, I har. Men det kan blive nødvendigt med en indkøbsliste, med ting der vil optimere jeres bolig, som skal være købt og klar til Salgsstyling+.

IndretningsAstronauten vil bruge op til 10 timer inkl. besøg og forberedelse. Dette giver friheden og muligheden for, at skabe et mere gennemarbejdet og præcist forbedringsforslag.

SALGSSTYLING+ er til jer, der ønsker den maksimale hjælp til, at gøre jeres bolig til den mest attraktive på markedet og derved få den solgt.

 

SALGSSTYLING+ INDEBÆRER:

 • 2 x HJEMMEBESØG i jeres hjem
 • DEDIKERET & PASSIONERET ARBEJDE arbejde af vores IndretningsAstroanut
 • UDARBEJDELSE AF FORBEDRINGSFORSLAG, som præcis beskriver, de områder i jeres bolig, der skal optimeres
 • BILLEDER & LINKS til ting I kan købe, hvis der er behov for det
 • VORES PROFESSIONELLE HJÆLP til styling af jeres bolig ud fra forbedringsforslaget
 • INSPIRATION SOM I kan tage med videre i jeres nye hjem
 • EN FANTASTISK MULIGHED for at komme videre med jeres liv i jeres nye hjem
Din investering 12.995 kr. inkl. moms (ekskl transport udgifter)

OBS! Ved besøg med henblik på Salgsstyling på hverdage efter kl. 16.00 tilføjes et tillæg på 995 kr. og et tillæg på 1.995 kr., hvis det er Lørdag / Søndag.

ATTRAKTIVE BOLIGER HAR KORTERE LIGGETID...

” Investering: 12.995 kr. for salgstyling vs. 100.000 af salgsprisen? – Valget er dit… “

ER JERES BOLIG allerede hoppet online?

Så tilbyder vi, at kigge jeres billederne af boligen igennem og vurdere, om I har brug for et besøg eller om SalgsStyling over telefonen vil være tilstrækkelig.

Pris 995 kr. inkl. moms

OBS! Ønskes SalgsStyling over telefonen lørdag eller søndag tilføjes et tillæg på 500 kr.