Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

V.I.P. Indretning

ET HELT HUS, med tomme rum, som skal pumpes op med belysning, håndtag, maling, møbler, tæpper, vægge – og MEGET mere! Men hvordan får I et overblik over alt det?

HVIS OVERBLIKKET FEJLER, kan der opstå fejlkøb og der skal ikke mange fejlkøb til, før det belaster økonomien. Og hvis I har mistet overblikket, og økonomien allerede er såret, begynder tiden også at være en fjende. Dermed kan I føle jer presset til at finde tiden og løsningerne til din indretning.

VI FINDER DE bedste løsninger og skaber det personlige kreative hjem, I drømmer om, som matcher jeres økonomi, med komplet overblik af jeres kommende indretning. I får tid og ro til at træffe de rigtige beslutninger og vi hjælper jer hele vejen. I dette forløb bevarer I (næsten) jeres hverdag, så I stadig har tiden til familien og energien til jobbet og fritidsinteresserne.

V.I.P-indretning er for dem, som har brug for hjælp og vejledning til total indretning af hjemmet. Vi hjælper dig med den bolig, du bor i allerede nu eller det nybyggeri, I skal i gang med.

TOTAL INDRETNING AF JERES HJEM ELLER KOMMENDE HJEM?

📞 KAPTAJNEN MED EN VIGTIG MEDDELELSE: 

“Er det et nybyggeri vil det være en fordel at få mig ind i processen, efter første tegningen fra bygningsarkitekten.

Så du kan nå at foretage de nødvendige ændringer, (eks. størrelse på rummene m.m.) så det passer til de drømme, du har til din indretning, herunder behov, funktionalitet og møbler”

IMG_6801 kopi

DETTE BESØG STARTER med en guided tur, hvor vi tager boligen rum for rum hvor du fortæller os og de tanker og drømme, du har.

DEREFTER FLYVER VI ind på pinterest.com, for at spore os ind på din stil, som hjælper os til at skabe den atmosfære, du ønsker. Slip din fantasi løs, så vi kommer hele vejen rundt med ALT til boligen.

SÅFREMT VORES FORVENTNINGER til hinanden og indretningsforløbet, er som digestive kiks til en cheesecake – altså et match. Så afslutter vi mødet og vi går igang med at lave et sprødt indretningsoplæg, til en senere præsentation.

VI BLIVER EKSTRA glade, hvis der ligger en målfast plantegning klar og total glade i låget, hvis den bliver sendt på mail, inden besøget.

             V.I.P. indretningsbesøg din investering 2.995 inkl. moms (ekskl. transport udgifter)

(IndretningsBesøg hverdage efter kl. 16.00 tillæg 1.000 kr / IndretningsBesøg lørdag eller søndag tillæg 1.500 kr )

DET FÅR DU:

  • ET SKRÆDDERSYET, INSPIRERENDE, og professionelt indretningsoplæg, som fortæller din personlige indretning med former, farver, design og møbler – den kommende atmosfære og stil i dit hjem.
  • EN DETALJERET PLANTEGNING af dit hjem. Som giver et billede af det overordnede indhold til indretningen.
  • 3D RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER af dit fremtidig hjem! med lysindfald, materialer, teksturer. Alt i din indretning rum for rum.
  • EN KOMPLET INDKØBSLISTE med ALT til indretningen. Produkt – designer – mål – materiale – producent – forhandler og selvfølgelig et billede til ALT.
  • EN INTRODUKTION TIL pinterest.com – for at give dig et større og bedre indblik i din indretning og din stil.
  • OVENSTÅENDE BLIVER PAKKET lækkert ind, til en præsentation ved anden besøg på din adresse. Er det et nybyggeri, som ikke er færdigt, aftales præsentationen på en anden lokation.
  • VORES ANBEFALING: AFSÆT en hel dag. Tag ud og nyd de ting, du er blevet præsenteret for, se dem i butikkerne – det giver god viden, inspiration og tryghed til de kommende beslutninger.
  • EN PERSONLIG SHOPPER til ALT og med vores erfaring kan vi navigere i indretningsjunglen, så du får økonomiske fordele og din tid bliver brugt fornuftigt.
  • STYLING OG OPSÆTNING ved ALLE leveringer. Inkl. opsætning af billedevæg og lamper. Afsluttende styling, hvis der er behov for det, så det hele bliver smækker lækker.
PlanTegning til RUMr beskåret
Rend 2 til RUMr beskåret
Rend pers RUMr

DIN BONUS – FRA OS TIL DIG!

DIN V.I.P. INDRETNING inkluderer et opfølgende besøg, 6 måneder efter at dit hjem er komplet indrettet. Så har du haft tid til at komme på plads, bruge dit hjem og mærke på krop og sjæl, hvordan din indretning har fungeret og hvordan det har bidraget til din hverdag.

DIN INVESTERING TIL V.I.P. INDRETNING?

ALLE HJEM ER forskellige og hvert hjem får en skræddersyet personlig indretning.

Spørg for pris – send din forespørgsmål ved at klikke her

Eksempel: Et plans hus på 140 kvm med 8 rum >  investering 29.995 kr. inkl. moms. (ekskl. transport udgifter)

(IndretningsBesøg lørdag eller søndag tillæg 1.500 kr  /  IndretningsBesøg hverdage efter kl. 16.00 tillæg 1.000 kr.)