Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

Vi vil gøre en forskel

VORES VIDEN TIL at skabe kreativ personlig indretning er ikke summen af den værdi, der kommer til at ændre liv. Det er i transformationen inde i dig hele værdien ligger, som automatisk forplanter sig i alle aspekter af dit liv. Det, at få hjælp og støtte til det hjem man drømmer om, vil transformere dit liv til det absolut bedre. For at opnå den transformation kræver det noget af dig og noget af os; den der hjælper og den der skal hjælpes. Vi arbejder inde fra dig og ud. Det er en rejse, vi skal på sammen i RUMraketten. Du er passageren og vores IndretningsAstronaut er kaptajnen.

FORMÅL

RUMraketten er et indretningsfirma, der har til formål, at skabe hjem med personlighed. Et hjem der afspejler beboernes kreativitet, stil og værdier. Vi er overbeviste om, at et hjem, der genspejler din personlighed giver større glæde og ro samt større overskud og mere energi til din hverdag.

VISION

Vores vision er, at at skabe liv i RUM. I dit RUM.

MISSION

RUMraketten skaber tryghed og glæde igennem kreativ, personlig og skræddersyet indretning. Vores indretning tager udgangspunkt i individernes personlighed og ønsker, så vi samskaber en affyringsrampe, der frigiver nøjagtig den energi, der ønskes.

VORES VÆRDIER
  • Vi tror på, at indretning i sig selv kan skabe god karma i dit hjem og i dit liv
  • Vi er overbevidst om, at et hjem i harmoni giver mere appetit til livet
  • Vi anbefaler, at du indretter selvstændigt og IKKE kopierer naboen
  • Vi er fan af funky, sprøde detaljer, som pifter det traditionelle op
  • Vi omfavner leg – leg med dit RUM og gøre det personligt
  • Vi er overbevist om, at hvis du elsker dit hjem, vil du frigive positiv energi til større succes og lykke i livet