fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Sandøvej 1F - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Bevismateriale (billeder & film)

Indretning af prøvelejlighed i Åhusene i Århus

Fornuftigt opbevaring, mere plads, bedre bevægelse, god rumfornemmelse. Det elegante møder det rå.

Et funktionelt køkken, med god opbevaring uden overskabe, for ikke at ”stjæle” for meget rumfornemmelse, og et ønske om at gøre rummet større ved at rive en halvmur ned.

Designet skulle være stilrent og hvidt, med sorte detaljer, for at give kontrast og dynamik, med mulighed for at sætte sit personligt præg, med ting fra genbrug eller flere farver.

Der var en halvmur, som delte køkkenet og spisestuen. Med et lille spisebord til 2 personer ude i køkkenet. Halvmuren gjorde at spisestuen blev brugte minimalt, og derudover så virkede det trangt. Køkkenet var af ældre dato, træt og slidt.

Den rå væg giver en fed kontrast til det rolige klassiske udtryk fra køkkenet. Kontraster og forskellige udtryk mødes.

Trods det er der en fantastisk balance, fordi at omfanget af den råvæg og omfanget af det hvide køkken er næsten ens. Ikke for hvidt, med karakter og eyecandy.

En indretning der har udtryk, som giver mig indtryk. Eks. der skulle forblive puds på den rå murstensvæg, for at give tekstur og en mere levende overflade.

Renovering af væg med Jotun lady kalkmaling.

Hvis du gerne vil have malet en væg, men du vil gerne have en mere levende overflade, med kontraster og dynamik, så er kalkmaling fra Jotun er rigtig god løsning.

Der er valgt en mørk mosgrøn, for det første fordi den er lækker med den giver hamoni til sofaen, som har en meget diskret grøn tone i stoffet. Puderne er Bolia og giver liv til sofen og matcher de grønne nuancer

Maleriet er et genbrugsfund, hvorefter 2/3 er blevet spraymalet guld.

Se flere reference billeder fra erhvervsindretninger her