fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Bevismateriale (billeder & film)

V.I.P indretning hos Sussi Kallesøe

Entre med karakter og detajler der byder velkommen!

Hyggestue og loungeområde i nordisk stil til familietid og afslapning – måske et glas rødvin…

Indretning af soveværelse

Til ro og fordybelse

RUMraketten har designet køkkenet og givet råd og vejledning til materialevalg.

Den støvet grønne farve på køkkenfronterne giver en lækker underspillet konstrast til rummet og bordpladen i marmor komplementerer den nordiske stil.

Indretning til den modne teenage pige

Boho stil

V.I.P. indretning til Casper Ejland

RUMraketten har designet køkkenet.

Det røget træ fortsætter i spisebordet, for at give harmoni

Indbydende entre med lækre en asymmetrisk opstilling af forskellige knager.

Røget træ på bænk og akupaneler til et varmt udtryk.

Indretning af prøvelejlighed i Åhusene i Århus

Nedenstående billeder er fra RUMskib (mit hjem) vores stil er mangfoldigt. Vi blander nyt, gammelt, designer møbler, IKEA (selvfølgelig) og genbrug. Grafiske detajler og brug af farver på vægge og boligtilbehør for både at skabe harmoni og dynamik. Det er vores unikke stil, som er et match til os, måden vi ønsker at leve og ser på livet.

Fornuftigt opbevaring, mere plads, bedre bevægelse, god rumfornemmelse. Det elegante møder det rå.

Et funktionelt køkken, med god opbevaring uden overskabe, for ikke at ”stjæle” for meget rumfornemmelse, og et ønske om at gøre rummet større ved at rive en halvmur ned.

Designet skulle være stilrent og hvidt, med sorte detaljer, for at give kontrast og dynamik, med mulighed for at sætte sit personligt præg, med ting fra genbrug eller flere farver.

Der var en halvmur, som delte køkkenet og spisestuen. Med et lille spisebord til 2 personer ude i køkkenet. Halvmuren gjorde at spisestuen blev brugte minimalt, og derudover så virkede det trangt. Køkkenet var af ældre dato, træt og slidt.

Den rå væg giver en fed kontrast til det rolige klassiske udtryk fra køkkenet. Kontraster og forskellige udtryk mødes.

Trods det er der en fantastisk balance, fordi at omfanget af den råvæg og omfanget af det hvide køkken er næsten ens. Ikke for hvidt, med karakter og eyecandy.

En indretning der har udtryk, som giver mig indtryk. Eks. der skulle forblive puds på den rå murstensvæg, for at give tekstur og en mere levende overflade.

Renovering af væg med Jotun lady kalkmaling.

Hvis du gerne vil have malet en væg, men du vil gerne have en mere levende overflade, med kontraster og dynamik, så er kalkmaling fra Jotun er rigtig god løsning.

Der er valgt en mørk mosgrøn, for det første fordi den er lækker med den giver hamoni til sofaen, som har en meget diskret grøn tone i stoffet. Puderne er Bolia og giver liv til sofen og matcher de grønne nuancer

Maleriet er et genbrugsfund, hvorefter 2/3 er blevet spraymalet guld.

Indretning af børneværelse til min datter 4 år (på det tidspunkt)

Lyserød vægfarve (selvfølgelig) God opbevaring, som også er praktisk til børn, rum på gulvet så der er plads til leg.

Masser af børnevenlige detaljer som skaber en positive og glad stemning.

Se flere reference billeder fra erhvervsindretninger her