fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Det siger RUMpassagererne!

jEG stoler PÅ, at summen af MIT arbejde med ethvert hjem giver mig en tilbagevendende positiv energi – Karma; den gode energi.
HERUNDER HAR jeg delt nogle af de udtalelser fra mine passagerer, der har været på en rejse med RUMraketten

Søren er super inspirerende. Godt humør, god energi og masser af idéer.
Han virker oprigtigt interesseret i vores ønsker og holder en god balance mellem at aflæse vores stil, men samtidigt udfordre holdninger og komfortzone.

Nogle af Sørens idéer er gået i kredsløb allerede inden de forlader affyringsrampen. Andre brister og eksplodere på vej ud af atmosfæren.
Men de fleste løfter sig majestætisk til vejrs og bliver til glimtende prikker af indretningsstjerner.

Især kombinationen af samtale med Søren og den udarbejdede indretningsguide har været rigtig god.
Indretningsguiden har hjulpet os til bedre at kunne visualisere idéerne og føre dem ud i livet.
Guiden er en stor hjælp og fungerer dels som huskeliste, dels som inspiration.

Klar anbefaling af IndretningsAstronauten herfra.
Søren har fart på med kurs mod stjernerne og ild i røven 🙂

Michael Pedernse (køber af RUMbesøg med førstehjælp)

“Vi har boet i vores hus i omkring 2 år, men vi føler stadig, at det ikke spiller helt ift. vores behov i dagligdagen for f.eks. opbevaring og belysning. Vi tog derfor kontakt til Søren som fra starten var entusiastisk, professional og fuld af gode ideer. Han forstod hurtigt hvad vores smag var og kom med rigtig gode inputs til konkrete løsninger og indkøb, også nogle som vi slet ikke havde overvejet. Vi vendte mange forslag og tanker med ham, og han turde sige sin ærlige mening – det er rart! På 3 timer nåede han meget længere med vores indretningsmæssige planer for huset, end vi selv kunne have gjort på 3 år. Varmeste anbefaling!”

Louise Boesen (køber af RUMbesøg)

“Astronauten Søren er fyldt med skæve og sjove ideer…. Og de er til at betale! Er du træt af dit hjem ligner alle andres med arkitekttegnede møbler og de samme retro lamper som resten af kvarteret, så hop på RUMraketten. Her får du en masse ideer at vælge ud fra og skæve indslag, der tvister dit hjem til lige præcis dit helt eget.”

Lena Hellstrøm (køber af RUMbesøg)

“Søren får Vores allebedste anbefaling. Søren er enorm entusiastisk, kreativ ser muligheder, men har stadig dem med som skal bo i det. Han er meget professionel og han lever sig helt ind i ens egen hverdag for at finde de bedste løsninger. Vi har brugt Søren nu her i forbindelse med at vi gerne ville have lavet vores stue. For selv om man engang har arbejdet sammen med Søren ønsker man stadig hans ekspertise. Og så har han humør og sjov at være sammen med.”

Dortea Thomsen (køber af RUMbesøg)

“Inspirationsgennemgang af hele huset. Jeg har været meget tilfreds med processen, Søren har været interesseret og alle leverancer til tiden og vigtigst af alt, så har det sat gang i en god tankeproces hos mig. Jeg glæder mig til at se mit endelig resultat.”

Birgitte Brockdorff (køber af RUMbesøg med førstehjælp)

“Super besøg af Søren, som ved hvad han snakker om og har nogle rigtig gode ideer og tricks

Kan klart anbefales…”

Martin Eberhard (køber af RUMbesøg med førstehjælp)

“Mødet med Søren hjalp os med at besvare nogle af de tvivl spørgsmål vi har til vores renovering af 70’er hus. Lige fra farve- og loftvalg, og muligheder til at friske eksisterende rum og skabe op. Samt skubbede gelinde til vores comfortzone”


Fie og Ole, Højbjerg. 
(Køber af RUMbesøg)

“Jeg kan med største sikkerhed og fornøjelse anbefale Søren fra RUMraketten.

Mit mange årige kendskab og samarbejde med Søren, har mundet ud i de flotteste, mest inspirerende og kreative indretninger.  Søren besidder evnen til at fange kundes ønsker og drømme, pakke dem lækkert ind og skabe eksklusive, sjove, skæve, anderledes og personlige indretninger.

Han designer og tegner bla. flere af møblerne, krydrer dem med markedets gode brands.  Hans oplæg er nærmest levende, så man er ikke i tvivl om, hvordan det ender med at se ud. Så hvis man kan arbejde med, at få kreativitet, så det brager, en livsglad og utrolig humoristisk samarbejdspartner, så skal du vælge Søren fra RUMraketten”

Louise Fogdal / Projektansvarlig / Lammhults Biblioteksdesign (samarbejdspartner på erhvervsindretninger se mere her)

“Det har været en kæmpe hjælp at have RUMraketten med ind over mit projekt. Jeg står med en total-renovering af et 70’er hus og synes egentlig jeg havde meget godt styr på tingene selv. Dog var jeg begyndt at blive usikker på hvorvidt mine ideer var hensigtsmæssige.

Derfor besluttede jeg mig for at tage kontakt til Søren fra RUMraketten. Dette skulle vise sig at være godt give ud. Søren er meget professionel og yderst passioneret. Jeg blev mødt med stor forberedelse fra Søren og mange ideer som heldigvis også faldt godt i hak med nogle af mine oprindelige planer.

Ydermere blev forløbet godt rundet af med konklusioner af hvad vi havde gennemgået og derefter opfølgning fra Søren, som må siges at vægte kundetilfredshed højt. Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan bestemt anbefale RUMraketten.”

 

Jesper Thomsen (køber af RUMbesøg)

what’s not to like 👩‍🚀🚀 Søren du har en masse gode idéer, nem at snakke med, forstod vores hjem…..Eller kom til det.
1000 tak for hjælpen
kram Rikke og Steffen
keep op the good work

Rikke Sejr (køber af SalgStyling)

Søren gennemskuede lynhurtig min indretningsstil, og vi talte derfor hurtigt samme sprog. Han kom med nogle super gode forslag til vores indretning af stue og alrum, som jeg glæder mig til, at føre ud i livet.

At have Søren på besøg i 3 timer var vildt fedt, fordi jeg bare kunne kaste masser af tanker og ideer i luften, og Søren greb dem straks.                                                                                                Jeg bruger gerne Søren igen.

Hilsner fra Iben Siewertsen (køber af RUMbesøg)

I April 2018 indgik Søren Nielsen (RUMraketten) og jeg, som fotograf gennem daværende Better Visuals, et samarbejde hvor jeg skulle stå for portrætbillederne af Søren til RUMrakettens online-markedsføring, mens jeg også fik muligheden for, at være med på sidelinjen i opstartsfasen af RUMraketten. Her har jeg sideløbende haft kendskab til Søren’s professionelle arbejdstilgang, kreative hjerne, imponerende passion og smittende energi.

Søren er hverken en påtrængende sælger eller en diskret mand, der holder ideerne for sig selv. Søren har fundet den rette balance og hviler 100% i sig selv, sine beslutninger og sin måde at være på. Fra Søren træder ind ad døren kan man mærke, at han vil dét, han gør og at han gør sig umage for, at tilfredsstille sine kunder. Derfor er Sørens arbejde også helt sikkert med til, at skabe mere værdi i kundernes liv.

Søren har arbejdet med mangeartede projekter, store som små, hvilket gør, at han kan se tingene i et bredere perspektiv samt målrette sin sparring og vejledning efter behov og budget, så slutresultat opnås til fuld tilfredshed. Søren tager ansvar for sine beslutninger, prioriterer samarbejdet, værdsætter processen undervejs, de sociale evner og evnen til at se det store billede, hvilket er også vigtige egenskaber, som Søren også besidder.

Søren Nielsen (RUMraketten) er auteur, kvalitetsbevidst, passioneret og professionel. Man vil ikke fortryde at tage fat i Søren!

Samarbejde med Andru Charles fra Video for Web & SoMe

Vi skrev til Søren da vi havde brug for hjælp til vores hjem. Han havde nogle fantastiske ideer til både vores gulv og indretning. Han brugte tid til at finde ud af hvem vi var og hvad vi satte pris på og fik skubbet til vores grænser, hvilket var en fed oplevelse.
Vi kan kun varmt anbefale Søren!

Hilsen

Dorte & Thorbjørn (køber af RUMbesøg med førstehjælp)

Ny lejlighed, mange beslutninger, mange muligheder og uendelige ideer, som jeg selv havde svært ved at føre ud i livet! Men så var der Søren… heldigvis! Søren hjalp os med at få ryddet lidt op i vores mange ideer og finde dem, som var aller vigtigst for at vi kunne få skabt vores hjem helt, som vi gerne ville have det, men uden at det blev uoverskueligt! Søren havde allerede fra start, en klar ide om hvad vi gerne ville og fik ført det ned på papir og på billeder, så det pludseligt blev nemt at overskue og forstille sig!

Det har været en stor hjælp til os! Dine mange ideer, blandet med vores egne og et nyt dejligt, hyggeligt hjem, som vi kan lide det! Tak for hjælpen! De varmeste anbefalinger herfra!

Michelle Kristensen (køber af V.I.P. indretning)

Jeg benyttede mig af RUMraketten’s salgsstyling. Jeg havde haft en samtale med min ejendomsmægler, som var kommet frem til, at jeg skulle sætte salgsprisen ned med 100.000 kr. Jeg fik virkelige noget at tænke over, min bolig havde været til salg i lang tid og jeg havde også en ekshustru, der pustede mig i nakken. Jeg mødte Søren fra RUMraketten gennem en fælles bekendt, og han kom med en positiv attitude og god energi, og formåede at give mig den ro og tro jeg havde brug for.

Søren dannede sig hurtigt et overblik over de rum, som behøvede hjælp til at gøre min bolig endnu mere attraktivt. Han lavede et oplæg, som vi snakkede igennem og så gik han igang. På en eller anden måde formår Søren, trods utrolig mange bolde i luften, hele tiden at bevare overblikket og komme med kreative løsninger, som jeg ikke ved hvor han får fra, men det er inspirerende.

EFTER TO DAGE, hvor jeg selv var forbi IKEA og to genbrugsbutikker, med Søren’s oplæg, har jeg i alt brugt 20.000 kr inkl. Søren’s honorar og to måneder efter var mit hus solgt! Jeg kom videre med mit liv, og jeg fik ro på tilværelsen. Jeg er meget taknemlig for Søren’s hjælp og jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

Claus Bradsted (køber af SalgsStyling +)

Kontor

Det var en sand fornøjelse at sparre med Søren omkring indreting og design af lys i især vores køkken alrum, som er husets hjerte.

Vi hyrede Søren ud fra ønsket om hjælp til at beslutte hvordan vi bedst muligt kunne placere spots i vores loft, så det gav den bedste belysning og tog sig bedst ud rent æstetisk.
selv er vi lidt usikre i at tage stil/design/indretningsmæssige beslutninger og havde brug for en til at verificere vores ideer og rette dem til, hvor det kunne være nødvendigt, for at give os tryghed i vore valg.

Søren havde gjort sit forarbejde godt – han kom med en række ideer til hvilken type sports, vi kunne vælge.

Da Søren kom på besøg for at gennemgå sit forslag var der straks lagt an til en behagelig stemning. Søren var oprigtigt interesseret i at forstå vores stil og hvordan vores personlighed bedst muligt kunne skinne igennem i vores valg. Så det havde vi en hyggelig snak om, hvor vi sparrede omkring indretningsmæssige ideer og spørgsmål – inden vi overhovedet nåede til lampe-snakken. Det udsprang nemlig af et problem med akustikken i vores køkken alrum, som Søren også kom med en række brugbare forslag til, hvilket han konkretiserede i form at produktforslag og ideer til hvordan det kunne sættes i spil i rummet.

Søren tog sig god tid, var åben overfor vores ideer men kom også gerne med modforslag eller påpegede eventuelle udfordringer – præcis som vi havde håbet på.

Vi kunne mærke at Søren tog udgangspunkt i os – hvad vi havde brug for og hvordan vi bedst kunne hjælpes. Han lyttede til vore ideer en kom også selv med mange, så det var en fin balance.

Søren har tilmed tilbudt at tage et opfølgningsmøde med os, når vi er i mål med vores køkkenalrum-projekt. Vi har ikke valgt de konkrete produktforslag, Søren udarbejde på forhånd til os – men det hjalp os videre i at finde ud af hvad vi ville og ikke ville have mht typer af spots. søren hjalp med hvordan de skulle placeres i loftet, hvilket var super fedt.

Jo mere, vi gav Søren at arbejde med, jo mere kunne han give os tilbage, vi kunne bruge.
Alt i alt en super oplevelse med brugbart feedback og inspiration, men også et behageligt møde med en karismatisk og iderig person:-)

Jeanette & Brian Plougmann (køber af RUMbesøg)