fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

RUMraketten.dk | Skaber liv i dit RUM

UNIVERSET TIL AT indrette vores hjem har aldrig været større. Der er findes (næsten) ligeså mange løsninger, som der findes stjerner. RUMraketten finder de bedste løsninger til dig og dit hjem.

VI GØR DET nemt, overskuelig og trygt for dig, så du får en personlig kreativ indretning, som imødekommer, din stil, dine behov, ønsker og budget og dermed et funktionelt og inspirerende hjem, der giver dig og din hverdag, den energi og glæde et hjem skal.

DU FÅR INSPIRATION fra vores indretningsunivers, som vil give dig en bedre fornemmelse for indretning i dit hjem, og udvikle din kreativitet og undgå fejlkøb i fremtiden. Hjemmehjælp er til dig, som ønsker nyt og/eller ændringer kogt sammen med din eksisterende indretning.

 

BOOK ET KONSULENTBESØG MED DIN INDRETNINGSASTRONAUT.

 

DU KAN FÅ rådgivning til:

Omrokering af eksisterende møbler – Køb af nye møbler og placering hertil – Sprød inspiration til hvordan du sammensætter nyt, gammelt, moderne og/eller retro sammen – Renovering eller flytning af vægge m.v. – Funky diy idéer og funktionelle opbevaringsløsninger – WOW effekter som giver dit hjem eyecandy – Valg af gulve – Tæpper – Belysning – Farver – Gardiner – Opsætning af malerier, Billed – og decorvæg – Styling (herunder boligtilbehør/accessories) – Rengøring, imprægnering og overfladebehandlinger af møbler – Farve – og tapet valg

 

ET ASTRONAUTBESØG –  HJEMMEHJÆLP

 

HJEMMEHJÆLP 1

EN GUIDED TUR tur i dit hjem, hvor du viser os det eller de rum, du ønsker at skabe nyt liv i. Vi kommer med inspirerende tips, kreative tricks og sprøde ideer, måske skubber vi lidt til din comfort zone. Alt bliver noteret og efterfølgende sendt på mail.

Pris 2.495 kr. inkl. moms

 

VIL DU ARBEJDE endnu mere i dybden med dit hjem, skal du vælge HJEMMEHJÆLP 2

HER TAGER VI computeren frem og udarbejder et indretningsoplæg, med konkrete løsninger og viser hvordan vi koger det hele sammen og får skabt den berømte rødetråd. Hertil viser vi dig hvordan en af vores foretrukne inspirationskilder fungerer PINTEREST. Her vil du få tilfredstillet din kreative appetit!

Pris 3995 kr. inkl. moms

 

 

HJEMMEHJÆLP 3 (inkl. hjemmehjælp 1 og 2)

DER ER OGSÅ mulighed for at vælge, den samlede pakke, hjemmehjælp 3. Her laver vi et indretningsoplæg, med plantegning, hvor det vi har snakket om, bliver placeret og ud fra de forslag, bliver der vedhæftet links til f.eks. møbler, belysning, planter, tapet osv. Din bonus er det jeg altid finder undervejs, som er uundgåelig, og kun er med til at gøre dit hjem endnu mere gennemført og personligt. Dette indretningsoplæg er med inspirationsbilleder, som viser den stemning, stil og atmosfære du ønsker i dit hjem. Oplægget kan præsenteres på min RUMstation (kontor) eller du kan se det hjemme på din skærm, mens jeg gennemgår oplægget over telefonen.

Pris 9.950 inkl. moms (inkl. plantegning af et rum)

3D RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER kan tilkøbes 795 kr. inkl. moms. (2 renderinger pr. rum)

YDERLIGERE PLANTEGNINGER KAN tilkøbes 795 kr. pr. rum inkl. moms.

 

 

DU FÅR:

# INSPIRERENDE TIPS, KREATIVE tricks og sprøde ideer

# ET KREATIVT SKRÆDDERSYET personligt indretningsoplæg

# OPMÅLING AF DE rum du ønsker hjælp til

# PLANTEGNINGER(ER) MED PLACERING af møbler m.m.

# KOMPLET OVERSIGT til links med info på ALT til din indretning

#  EN INTRODUKTION I pinterest.com

# BONUS – DET EKSTRA jeg finder undervejs, som KUN er med til at gøre det hjem endnu mere personligt

Kontakt mig på mail sbn@rumraketten.dk for at høre mere om Hjemmehjælp til dit hjem.

Skaber liv i RUM…