fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Indretningsprojekter

Entre og kundeområde

Kantine

Lille mødelokale

Stort mødelokale

Totalindretning af A+ Siam Sushi i Århus

Uformel luksus                                                                                                                                                                 

A+ Siam Sushi var et blankt kanvas, som blev transformeret til en smuk og indbydende restaurant, med naturlige materialer, personlighed og karakter – skabt med kreative detaljer og inspirerende designløsninger.

Det er en restaurant med en hyggelig varm stemning og luksus sushi – Uformel Luksus

Holistisk tilgang                                                                                                                                                               

Indretningen hos A+ Siam Sushi’s skal give deres gæster en fantastisk oplevelse – fra de træder ind ad døren, bliver budt velkommen, bliver sat til bords, får serveret sushi, siger på gensyn og kommer igen. Omgivelserne skal være med til at levere den rigtige stemning, så gæsterne føler sig tilpasse og velkommen. Udgangspunktet for indretningen er firmaets værdier, konceptet og ejernes personlige ønsker. Det fundament er vigtig for at medarbejderne også føler sig ”hjemme” og nyder at komme på arbejde.

En holistisk tilgang hvor gæster føler sig velkommen, med dejlig imødekommende atmosfære, hvor medarbejdere glæder sig til komme på arbejde i behagelig omgivelser og hvor ejerne oplever hvordan gæster og medarbejdere stråler med god energi, mon ikke det kan ses på bundlinjen…

En holistisk tilgang, der tilgodeser alle.

Specialdesignet velkomstskranke og halvmur. Helstøbt beton fundament, rå planker, marmor topplade og laser skåret logo. Beton fundament, træplanker og logo er udarbejdet af Cazana, toppladen og al montering af foretaget af Reick Møbler.

Et ekstra rum. Indrettet til mindre selskaber, som ønsker en mere intim stemning og eller til kvinder der vil amme uforstyrret. Bordet og bænke er i egefiner, udarbejdet af Reick Møbler, skamler er cognac farvet læder, stel massiv eg fra Muuto og pendlerne Rewired er fra Frandsen Lightning. Lounge stol Sage fra Dan-Form, sidebord Androgyne fra Menu.

Venstre side af restauranten. For at sofasiden mindre lang, valgte jeg at designe en skillevæg. Det skal være med til at skrue ned for forstyrrelsen af den fysiske bevægelse. Akustikpanlerne til den nordiske stil, som har referencer til den japanske indretningsstil. Spejlene for deco og for dybde til rummet.

Akustikpaneler fra Woodupp, spiseborde fra CUBE, spisebordsstole AC2 fra Andersen Furniture, pendler Doo Wop fra Louis Poulsen, U-sit sofa fra Johanson, spejle fra Muubs og specialdesignet skillevæg design af RUMraketten, monteret af Reick Møbler.

Sushibaren er designet højere for at give de bedste betingelser for sushikokkene. Højden afskærmer for visuelle forstyrrelser, så de har den største koncentration til at lave Århus’s bedste sushi. Tjenerbaren er designet lavere for at være tilgængelig fra begge sider og dermed praktisk i det daglige arbejde.

De er specialdesignet af RUMraketten.

Jeg har valgt forskellige typer lamper for at definere områderne i restauranten, og det giver dynamik og gør indretningen endnu mere interessant.

Hvad betyder det for dig som gæst? Forskellige settings skaber en anden atmosfære. Lampernes design står i skarp kontrast til de andre lamper i restauranten og det giver dig en anden oplevelse, når du er på besøg, trods det er samme restaurant.

I V.I.P. området har jeg placeret en kæmpe krydssofa, hvor det er muligt at sidde op til 8 pers. ved hver bord.

Denne krydssofa er en oplevelse for dem som besøger restauranten og dem som går forbi, bliver helt sikkert tiltrukket af et anderledes flot møbel, som gør dem nysgerrig, og måske er det med til at de bestiller et bord? det må være et ubesvaret spørgsmål.

For at få planter ned i selskabslokalet, som kunne håndtere manglende sollys og nemt at vedligeholde, skulle jeg være kreativ og tænke ud af boksen.
Dertil ønskede jeg at supplere akustikpanelerne i et andet materiale og udtryk, som samtidig kunne være med til optimere akustikken i rummet.

Hvad gør man? Mosvæg! Og jo det er ægte mos. En anderledes flot måde at få planter ind i indretningen, er med til at optimere akustikken og 100% vedligeholdelsesfri.

For at understrege den nordiskestil, valgte jeg rå plankeborde i røget eg, som giver en elegant kontrast til akustikpanelerne, og som (selvfølgelig) er restaurant venlige.

I selskabslokalet har jeg indrettet et lounge område, hvor gæsterne kan trække hen for at slappe af og nyde indretningen.
Lounge møblerne i sig selv er med til at definere området, hvilket er vigtig for at fornemme en nyt område i det samme rum.
 
Der er brugt farver og materialer som er i harmoni med resten af møblerne, for at skabe ro og bevare den nordisk stil.
Det som gør at loungeområdet differentiere sig mest fra resten indretningen er de helt fantastisk flotte lamper Harrison Chandelier fra MENU.

FYNSKE BANK KOLDING

Nedenstående indretningsoplæ er udarbejdet specielt til Fynske Bank i Kolding. Den nye bank er færdig bygget og indrettet i løbet 2020.

Dette oplæg blev sendt udbud, så forskellige firmaer med speciale i erhverhvervsindretninger, kunne byde ind.

“Haven” hos kontorfællesskabet Bubble Labs

“Haven” blev indrettet for at give kontorfællesskabet et ekstra møderum, og samtidig skulle køkkenet være funktionelt.

Det er et bæredygtigt projekt, det meste af vejen. Panelvæggen er sat op med lægter fra en byggeplads, mødebordet er bygget af samme lægter og bordplade er et gammelt vindu. Opsatsen over mødebordet er sat monteret med henblik på at skabe en hyg’lig effekt, ved at trække “loftet” ned og samtidtig få grøn ind på en alternativ måde, som også understøtter have temaet. Jungle forhænget blev valgt primært for at skærme køkkenet af, så det er gemt lidt væk og ikke “forstyrre” møderne. Forhænget kan selvfølgelig trækkes fra, så det stadig er funktionelt. Græstæppet “fylder” meget i denne tema indretning, men når man indretter med et tema, er det VIGTIGt at være holistisk i tilgangen, så det bliver gennemført!