fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

Kontakt

NU HAR DU læst lidt om hvad vi kan og du er nået hertil, fordi du gerne vil have os med på rejsen. Vi skaber liv i dit RUM – uanset om det er et børneværelse, et lille skur, et kontorfællesskab eller et nybygget hus, der kræver vores ekspertise. Kontakt vores Kaptajn & IndretningsAstronaut allerede i dag – enten pr. mail eller via telefon.

Søren Bækgaard Nielsen, Kaptajn & IndretningsAstronaut

(+45) 30 35 99 01 (Alle hverdage mellem kl. 10 – 16)

sbn@rumraketten.dk

Book et uforpligtende møde

VORES VIDEN TIL at skabe kreativ personlig indretning er ikke summen af den værdi, der kommer til at ændre liv. Det er i transformationen inde i dig hele værdien ligger, som automatisk forplanter sig i alle aspekter af dit liv. Det at få hjælp og støtte til det hjem man drømmer om, vil transformere dit liv til til det absolut bedre. For at opnå den transformation kræver det noget af dig og af os – den der hjælper og den der skal hjælpes. Vi arbejder inde fra dig og ud. Vi arbejder med to rum. Rum i hjemmet og hverdagens rum (samfundet).

Vi er overbeviste om at et hjem, der genspejler din personlighed giver, større ro og glæde, og større overskud og mere energi til din hverdag. Så hop på RUMraketten og kontakt os via mail på sbn@rumraketten.dk. Vi kan også besvarer dine spørgsmål telefonisk alle hverdage fra kl. 10 – 16 på telefon + 45 30 35 99 01. 

Kontaktformular

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN OG tryk ‘Send’, så vender vi tilbage indenfor 1-2 hverdage.

ER DU I tvivl eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kaptajn direkte via mail: sbn@rumraketten.dk