fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Sandøvej 1F - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

RUMbesøg med førstehjælp (Indretningsguide)

be-creative-creative-creativity-256514

RUMbesøg med førstehjælp starter med at du booker mig til et RUMbesøg. Ved et RUMbesøg forstås, at jeg får en guidet tur i dit hjem, hvor jeg får lov til, at kigge i det eller de rum, du ønsker, at puste nyt liv i. Undervejs vil der være en dialog mellem dig og mig. Dette vil danne grundlaget for kreativitet, inspirerende tips samt konkrete ideer jeg serverer i en skræddersyet indretningsguide.

 

Indenfor 14 dage fra mit RUMbesøg får du tilsendt  indretningsguide med en elektronisk brevdue. Dette indretningsoplæg er baseret på detaljerne jeg kender til i forvejen, samt mit indtryk af dig og mine noter om hjemmet fra indretningsbesøget. Indretningsguiden er på den måde tilpasset dine ønsker, behov, stil og/eller udfordringer, så den guider dig til den rigtige indretning, som passer til dig og din hverdag.

LINKS TIL PRODUKTER  er inkluderet i indretningsguiden, så du kan navigere i indretningsjunglen. Her kan du få yderligere info på produkter og priserne, hvilket giver dig et rigtig godt overblik.

 

JEG FINDER GULDKORN undervejs og jeg sætter ingen grænser for fantasien. Dvs. alle de guldkorn jeg finder i forbindelse med udarbejdelsen af indretningsguiden bliver inkluderet, da det kun vil være med til, at gøre dit hjem mere personligt. Uden merpris naturligvis!

art-artwork-beautiful-1539581 (1)

SKAB ET HJEM MED DEN RIGTIGE INDRETNING

RUMbesøg med førstehjælp indeholder:

  • Et RUMbesøg 3.495 kr.
  • Indretningsguide, som viser din stil og nytænkende ideer, så din indretning får karakter og personlighed fra 2.995 kr. (pr rum)
  • Links og billeder af alle produkter, som gør det trygt, nemt og overskueligt at navigere frem til at bestille produkterne
  • Konkrete løsninger, som viser den røde tråd og beskriver hvordan og hvorfor det skaber den rigtig indretning til dig
  • En opskrift, der forener dine ønsker, dit budget og dine behov, som er et match til dig
  • 100% GRATIS GULDKORN er inkluderet
Easy-kopi-blackwhite