fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

RUMbesøg med førstehjælp (Indretningsguide)

be-creative-creative-creativity-256514

Indretning med førstehjælp starter med at I booker RUMraketten til et indretningsbeøsg. Ved et indretningsbesøg forstås, at jeg får en guidet tur i jeres hjem, hvor han får lov til, at kigge i det eller de rum, I ønsker, at puste nyt liv i. Undervejs vil der være en dialog mellem jer og mig. Dette vil danne grundlaget for kreativitet, inspirerende tips samt konkrete ideer jeg serverer i et skræddersyet indretningsguide.

 

Indenfor 14 dage fra vores indretningsbesøg får I tilsendt et skræddersyet indretningsguide med en eletronisk brevdue. Dette indretningsoplæg er baseret på detaljerne vi kender til i forvejen samt vores indtryk af jer og IndretningsAstronautens egne noter om hjemmet fra indretningsbesøget. Indretningsguiden er på den måde enten tilpasset jeres ønsker eller de udfordringer I har haft med indretningen.

MOODBOARD ER INKLUDERET i indretningsguiden. Disse billeder som vil afspejle den atmosfære og stemning i hjemmet. For at navigere bedst i indretningsjunglen, vedhæfter jeg links på produkterne i oplægget, hvor du kan teknisk info på produkter og prisen.

 

JEG FINDER GULDKORN undervejs og jeg sætter ingen grænser for fantasien. Dvs. alle de guldkorn jeg finder i forbindelse med udarbejdelsen af indretningsguiden bliver inkluderet, da det kun vil være med til, at gøre jeres hjem mere personligt. Uden merpris naturligvis!

art-artwork-beautiful-1539581 (1)

SKAB ET HJEM MED DEN RIGTIGE INDRETNING

RUMbesøg med førstehjælp indeholder:

– ET PERSONLIGT BESØG 3.495 kr.

– En SKRÆDDERSYET indretningsguide fra 2.995 kr.

– KOMPLET OVERSIGT til links med info på alle produkter.

– Den røde tråd – der fortæller hvordan du skaber den rigtige indretning

– Dine behov, dine ønsker og dit budget

– Moodboard som viser stemningen i din stil

– 100% GRATIS GULDKORN er inkluderet

Easy-kopi-blackwhite