fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

SalgsStyling KOMPLET

PAKKE 2 – SALGSSTYLING+

DEN STORE PAKKE er SalgsStyling+. Her bruger vi al den erfaring og faglighed, vi har til, at style jeres bolig og skaber dertil et gennemarbejdet forbedringsforslag. Eksempelvis med en ny møbelplacering, opsætning af pynteting, plantekøb eller maling af væg m.m.. Som udgangspunkt vil vi forsøge at bruge de ting, I har. Men det kan blive nødvendigt med en indkøbsliste, med ting der vil optimere jeres bolig, som skal være købt og klar til Salgsstyling+.

IndretningsAstronauten vil bruge op til 10 timer inkl. besøg og forberedelse. Dette giver friheden og muligheden for, at skabe et mere gennemarbejdet og præcist forbedringsforslag.

SALGSSTYLING+ er til jer, der ønsker den maksimale hjælp til, at gøre jeres bolig til den mest attraktive på markedet og derved få den solgt.

 

SALGSSTYLING+ INDEBÆRER:

  • 2 x HJEMMEBESØG i jeres hjem
  • DEDIKERET & PASSIONERET ARBEJDE arbejde af vores IndretningsAstroanut
  • UDARBEJDELSE AF FORBEDRINGSFORSLAG, som præcis beskriver, de områder i jeres bolig, der skal optimeres
  • BILLEDER & LINKS til ting I kan købe, hvis der er behov for det
  • VORES PROFESSIONELLE HJÆLP til styling af jeres bolig ud fra forbedringsforslaget
  • INSPIRATION SOM I kan tage med videre i jeres nye hjem
  • EN FANTASTISK MULIGHED for at komme videre med jeres liv i jeres nye hjem
Din investering 12.995 kr. inkl. moms (ekskl transport udgifter)

OBS! Ved besøg med henblik på Salgsstyling på hverdage efter kl. 16.00 tilføjes et tillæg på 995 kr. og et tillæg på 1.995 kr., hvis det er Lørdag / Søndag.