fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

SalgsStyling

CLAUS FIK SOLGT SIT HUS PÅ KUN 60 DAGE!

Klik her og læs succeshistorien om Claus, der sparede 100.000 kr. og fik solgt sit hus…

DET HANDLER OM, at gøre jeres bolig salgsklar og attraktiv på den bedste, fornuftige og nemmeste måde. Undersøgelser viser, at vi mennesker skal imponeres på mindre end 5 sekunder. Dvs. at en potentiel boligkøber skal imponeres af dine billeder, som vil blive vurderet og sammenlignet med andre boliger på boligmarkedet. Derfor skal din bolig skal være attraktiv ellers vil den drukne.

FOR AT OPTIMERE din bolig, tager jeg købers briller på. På den måde vurderer jeg hvordan din bolig bliver salgsklar.

JEG LAVER INDBYDENDE salgsstyling med udgangspunkt i de ting du har. Såfremt jeg forslår nyt eller måske brugt, er det med afsæt i økonomiske overvejelser, og noget du kan tage med i dit nye hjem. Det skal nemlig være indbydende, inspirerende og nemt for interesserede købere, at mærke liv i rummene i hjemmet.

KONTAKT OS INDEN FOTOGRAFEN KIGGER FORBI...

VIL DU KIGGE PÅ ROD – hvis du var på jagt efter dit drømmehjem?

RYD OP!

Vis mulighederne i rummet / KØB FRISKE BLOMSTER

 – keep it simple!

SALGSSTYLING 

SALGSSTYLING er den mindste pakke, vi tilbyder. Pakken henvender sig til boligsælgere, der ønsker, at få professionelle øjne til at kigge på deres bolig og komme med få forslag til, hvordan bolig kan gøres attraktiv, så den kan blive solgt.

VI MØDES I jeres hjem, hvor I giver os en guided tur rundt i boligen. Derefter tager vi snak om de rum, der skal optimeres.

OP TIL 3 timer har vores IndretningsAstronaut afsat. Disse timer dækker både besøg og forberedelsen til besøget. Tiden vil blive brugt på gennemgang af ideer til optimering af boligen.

 

SALGSSTYLING INDEBÆRER:

  • ET PERSONLIGT BESØG af vores IndretningsAstronaut
  • PROFESSIONELLE ØJNE, SOM kan se muligheder, til at gøre din boligen mere attraktiv
  • AL VORES ERFARING; Vi ved hvad gør og vi ved, hvad vi skal gøre
  • DETALJERET RÅD & VEJLEDNING så I ved, hvordan I gør jeres bolig klar til salg
  • KONKRETE EKSEMPLER PÅ styling i jeres hjem under besøget
pRIS 3.995 kr. inkl. moms

ATTRAKTIVE BOLIGER HAR KORTERE LIGGETID...

” Investering: 14.995 kr. for salgstyling vs. 100.000 af salgsprisen? – Valget er dit… “

(Klik her for en komplet optimering af din bolig med SalgsStyling+)

ER JERES BOLIG allerede hoppet online?

Så tilbyder vi, at kigge jeres billederne af boligen igennem og vurdere, om I har brug for et besøg eller om SalgsStyling over telefonen vil være tilstrækkelig.

Pris 1.995 kr. inkl. moms