fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

SalgsStyling PLUS

PAKKE 2 – SALGSSTYLING+

DEN STORE PAKKE er SalgsStyling+. Her bruger vi al den erfaring og faglighed, vi har til, at style jeres bolig og skaber dertil et gennemarbejdet forbedringsforslag. Eksempelvis med en ny møbelplacering, opsætning af pynteting, plantekøb eller maling af væg m.m.. Som udgangspunkt vil vi forsøge at bruge de ting, I har. Men det kan blive nødvendigt med en indkøbsliste, med ting der vil optimere jeres bolig, som skal være købt og klar til Salgsstyling+.

IndretningsAstronauten vil bruge op til 10 timer inkl. besøg og forberedelse. Dette giver friheden og muligheden for, at skabe et mere gennemarbejdet og præcist forbedringsforslag.

SALGSSTYLING+ er til jer, der ønsker den maksimale hjælp til, at gøre jeres bolig til den mest attraktive på markedet og derved få den solgt.

 

SALGSSTYLING+ INDEBÆRER:

  • 2 x HJEMMEBESØG i jeres hjem
  • DEDIKERET & PASSIONERET ARBEJDE arbejde af vores IndretningsAstroanut
  • UDARBEJDELSE AF FORBEDRINGSFORSLAG, som præcis beskriver, de områder i jeres bolig, der skal optimeres
  • BILLEDER & LINKS til ting I kan købe, hvis der er behov for det
  • VORES PROFESSIONELLE HJÆLP til styling af jeres bolig ud fra forbedringsforslaget
  • INSPIRATION SOM I kan tage med videre i jeres nye hjem
  • EN FANTASTISK MULIGHED for at komme videre med jeres liv i jeres nye hjem
Din investering 14.995 kr. inkl. moms