fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top
Forslag 7.png sort 1

Det er lyder smukt at ville udfordre opfattelseb af design, af høj kvalitet, men det er faktisk præcis hvad vi vil.

SPACEmade Design er møbeldesign og boligtilbehør, hvor udgangspunktet er at give indretning kant, karakter og personlighed.

Er der brug for mere møbeldesign? Der er brug møbeldesign, som udfordre det klassiske møbelmarkedet med design, som sparker til opfattelsen af design og overforbrug.

Vi skaber design, som vi skal interagere med, som vi skal se på og som vi skal nyde. Design til vores øjne(eyecandy) vores liv og vores indretning.

Vi bryder grænserne, for at vores design bliver en oplevelse og som kan ændre vores sociale aktivivtet igennem design eller funktionalitet.

Vi gider ikke at lave noget DU har set før! Jo bordet er opfundet og lampen er opfundet m.m. Vi designer, for at skabe noget nyt! Hukommelsesprint (noget du aldrig glemmer) Leg og fantasi. Kan det tænkes kan gøres til virkelighed, det umulige muligt i en skøn kombination at organiseret kaos og kærlighed til design

IMG_5186
IMG_5200
IMG_5201

Mars table.

Ideen kom flyvende fordi jeg ville designe et bord, hvor man interagere med møblet på nytænkende måde, som giver en anderledes socia oplevelse, når vi sidder ved spisebordet. De forskudte ben giver en forskydning af spisebodsstolene hele vejen rundt.

IMG_5213
IMG_5208
IMG_5189

Bæredygtigt design skabt af 130 år gamle planker. Lakeret med vandbaseret lak, så bordet er hygiejnisk at spise ved og nemt at rengøre. Bordbenene er ligeledes lakeret, så rusten ikke smitte af og kan rengøres efter behov.

For opnå den bedste stabilitet har en ingeniør beregnet hvordan bordbenene skulle konstrueres.

IMG_5215
IMG_5211
IMG_5216

Special designet bord med hænderne som det vigtigste værktøj.

Bestillingsvare og produktion sættes igang ved forudbetaling

Pris 15.000 inkl. moms.

2 års reklamationsret fra leveringsdato