Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Vi letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Vi lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når vi sidder på RUMstationen lukker vi nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at vi slet ikke flyver, på det sidste har vi været på RUMstation hele tiden, undtaget når vi har været ude og flyve, men så er vi være her faktisk alligevel...

Top

Om Kaptajnen

IMG_6644

SAMMEN MED MIN fantastiske og kreative hustru har vi skabt vores personlige kreative hjem. Det oser af vores personligheder, energier, charme, kærlighed og hvordan vi ser på livet.

Vi elsker at mikse nyt, gammelt, moderne, retro, genbrug og bruge det, vi allerede har i vores hjem. Vi er overbevist om, at man bedst slapper af i et hjem, der kan tåle at blive brugt og omgivet af ting vi elsker.

Vi har indrettet det, som vi ønsker, for vi er ikke interesseret i hvad naboen synes, eller hvad samfundet lige har “dikteret”, det er vores og vi elsker, fuldstændig som det skal være.  Vores hjem er der, jeg “bare” kan være mig selv, og sammen med min familie og når alt det er i fantastisk symfoni, giver det mig også overskud og kræfter til håndtere hverdagens RUM. Vi har sammen en dejlig datter, to ørkenrotter Trunte & Murphy (chihuahua), en carport og en lille have.

Jeg arbejdet inden for møbler og boligindretning i 14 år. Min rejse startede hos møbelhuset Paustian i Århus, hvor jeg havde fornøjelsen af at arbejde samme med en af Danmarks bedste indretningsarkitekter Vivian Boye. Dertil har jeg arbejdet hos Natuzzi, BoConcept, Jacobsen Plus og Holmris B8 (erhvervsindretning). Indtil videre er det blevet til over 250 privat indretninger og 30 erhvervsindretninger.

Lidt sjov info… Kedelig vinder aldrig!

  • Som lille kom jeg til at starte en bil, hos en bilforhandler, og kørte ud igennem ruden i butikken. Nøglen sad jo i!
  • Først ved 3. forsøg på Ringenes Herre faldt jeg ikke i søvn (Etteren – ved altså ikke hvad titlen er)
  • Da jeg gik i 9. klasse troede jeg, at jeg skulle være havbiolog (Hvad?!)
  • I 10. klasse var jeg i praktik, som flyvemekaniker (Hvor kom det lige fra?!)
  • På en studietur til Bruxelles blev jeg en aften klædt ud, som kvinde, med fuld makeup. Det var fandme skægt!
  • MøbelNørd? TOTAL!
  • Jeg har hoppet ud fra verdens 2. højeste bungyjump (134 m). Det var for fedt!
  • Jeg har rejst jorden rundt 2 gange (Jep! 😉)
  • Min yndlingsfarve er orange. Den gør mig glad 😄
  • Det fedeste, der er sket i mit liv, var da jeg blev far!
Pink Eames