fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Det siger RUMpassagerne

jEG stoler PÅ, at summen af MIT arbejde med ethvert hjem giver mig en tilbagevendende positiv energi – Karma; den gode energi.
HERUNDER HAR jeg delt nogle af de udtalelser fra mine passagerer, der har været på en rejse med RUMraketten

Aage Iversen - RUMpassager på V.I.P. indretning

I have had the pleasure of working with Rumraketten and Soren Nielsen.  After purchasing a house I decided to give it a major overhaul, but being a recent new comer to Denmark needed someone to assist in finding tradesmen, getting supplies etch.

Was lucky enough to find Soren Nielsen, Chief Astronaut and owner of Rumraketten. The company is focused on interior renovations in excisting and new houses.

When I started this renovation I had a vague idea of what I wanted the finished product to look like, here the skill of Soren became apparent. We met and he asked a lot of questions of what I liked and disliked when it comes to decoration, what I would want in the house and what I would like to have.

Within a week Soren presented his proposal and I was very pleased, he had listened to my needs and wishes, in front of me in bold colours. In addition to guiding me in my wishes, he also became the project manager responsible for dealing with tradesmen, materials and scheduling. We also discussed and agreed to a budget, the project was completed on time but over budget, since I kept changing and adding to the project, so not his fault.

Soren will listen to you carefully, make suggestions ,but he never pushed his ideas, if I did not liked it he dropped. He has a wealth of data and info on furnitures,fabrics, colours, appliances, you name it he has it or will find it. More important he knows how to put it all together into a beautiful concept.

I am very happy with my new home and can only recommend Soren and Rumraketten highly.

Ibrahim Kerdi RUMpassager på V.I.P indretning af Nebula Vandpibe Cafe

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Jeg kan klart anbefale Søren fra rumraketten for det meget professionelle forløb! Hele hans setup, er meget imødekommende og han formår at inddrage de ønsker og input man måtte have i projektet. Igennem hans stor arrangement er vi lykkedes i fælleskab at skabe et univers hvor både jeg selv og gæsterne elsker. Endnu engang tusind tak for samarbejdet. Og tøv ikke med at kontakte Søren, i vil ikke fortryde det.

Malene Amilie Due - RUMpassager på RUMbesøg (til optimering af ny planløsning)

Søren fra Rumraketten er utrolig behagelig. Han er god til at mærke andres behov og ønsker og give input ud fra det. Vi fik rigtig god sparring i forhold til en planløsning, som vi havde haft svært ved. Søren gav derudover også mange gode ideer til indretning, hjemmesider mm. Vi kunne sagtens finde på at bruge Søren igen og vil også anbefale ham.

Camilla Karlsen - RUMpassager på RUMbesøg med indretningsGPS

Vi har brugt Rumraketten, Søren, da vi flyttede ind i vores nye hus. Eller rettere – gamle hus. En 1973-villa med mange forskellige udtryk.
Søren har hjulpet os med, hvordan vi kan sikre en rød tråd gennem indretningen, fra bryggers til køkken til soveværelse og udestue – og ikke mindst badeværelserne.
Vi er ikke kommet i gang endnu, vi har kun boet i huset i to måneder, men nu har vi en køreklar plan for, hvordan vi skal gribe indretningen an.
Sørens hjælp har sparet os for utrolig mange timer bag skærmen med at finde de rigtige farver og ting – det betyder usandsynligt meget, når vi er småbørnsforældre. Vi er også ret sikre på, at vi undgår mange fejlkøb, fordi vi nu har en ramme for, hvordan hvert rum skal indrettes.
Så kæmpe ros til dig, Søren, herfra. Vi glæder os til at komme i gang, et rum af gangen. Vi skal nok dele billeder, når indretningen samler sig 🤩

Dorte & Thorbjørn – RUMpassagerer af RUMbesøg med indretningsGPS

Vi skrev til Søren da vi havde brug for hjælp til vores hjem. Han havde nogle fantastiske ideer til både vores gulv og indretning. Han brugte tid til at finde ud af hvem vi var og hvad vi satte pris på og fik skubbet til vores grænser, hvilket var en fed oplevelse.
Vi kan kun varmt anbefale Søren!

Michelle Kristensen – RUMpassager af RUMbesøg med indretningsGPS

Ny lejlighed, mange beslutninger, mange muligheder og uendelige ideer, som jeg selv havde svært ved at føre ud i livet! Men så var der Søren… heldigvis! Søren hjalp os med at få ryddet lidt op i vores mange ideer og finde dem, som var aller vigtigst for at vi kunne få skabt vores hjem helt, som vi gerne ville have det, men uden at det blev uoverskueligt! Søren havde allerede fra start, en klar ide om hvad vi gerne ville og fik ført det ned på papir og på billeder, så det pludseligt blev nemt at overskue og forstille sig!

Det har været en stor hjælp til os! Dine mange ideer, blandet med vores egne og et nyt dejligt, hyggeligt hjem, som vi kan lide det! Tak for hjælpen! De varmeste anbefalinger herfra!

Ida Ursula Jespersen RUMpassager på V.I.P. indretning

Min mentale og fysiske hovedrengøring – fra museum til et hjem med lys og ro

Gennem årene har familien flyttet ret mange gange, styret af vore jobs. Vi har boet i store huse og sluttelig endt i et rækkehus. Som eneste arving til flere familiemedlemmer har det aldrig skortet på møbler, malerier, tæpper, bøger, pyntegenstande og andre nytteting.

Udfordringen blev blot, at jo mindre boligen blev, jo mere tæt blev boligens indhold, fordi det var utænkeligt at skille sig af med det meste af det. Derfor døbte jeg hjemmet ”Det lille museum”. Jeg blev enke og havde et stort ønske om at ændre på boligens indre, men kunne ikke rigtig komme i gang. Endvidere skulle jeg også lige nå at passere de 70 år og forlade arbejdsmarkedet, som på positiv vis havde fyldt mange af døgnets timer.

Jeg snakkede til højre og venstre om mine overvejelser og mit held blev, at jeg lærte Søren at kende. Søren havde forestillet sig en opgave med at indrette et tomt lokale, men her drejede det sig om at skille sig af med ting, skabe mere overskuelighed og gerne inspiration til farvevalg på vægge.

Heldigvis påtog Søren sig opgaven. Lyttede tålmodigt og ganske engageret til enhver tings historie, men også til mine ønsker om at få det mere enkelt, lyst og med måske få nye anskaffelser. Jeg vidste egentlig godt, hvad jeg gerne ville skille mig af med, men de mange års bundethed, blokerede for bare at gøre det. Jeg er opdraget til at passe på tingene og ydmygt gemme dem. Dog skulle der ske noget for et kig i et af møblerne gjorde, at jeg genkendte indholdet, men ville ikke umiddelbart kunne huske det.

Søren ville gerne hjælpe med at male, men her fik han et nej tak, fordi jeg holder af at male. Senere er jeg blevet klar over, at det tempomæssigt aldring var gået, jeg har i den grad haft enhver ting i hånden, inden beslutning om ”ud” eller ”bliv”. Med en fantastisk føling med situationen begyndte Søren at arbejde sig ind på, dels hvad jeg ønskede og en afklaring på, hvad han kunne bidrage med.

Der blev lagt en plan, og jeg blev forpligtet, hvilket var ganske godt for mig. Det har taget tid at gennemgå alt, vælge, kassere, lade genbrug afhente, sælge noget og lade gode relationer overtage det, de kunne bruge. Jeg har fysisk fået lagt låg på kapitler ift bedsteforældre, egne forældre og afdød ægtefælle, og har nu udvalgt få ting som holder på minder, som har en positiv indvirkning på mig.

Boligens indre har fået nyt liv, der er ændret på rummenes anvendelse, der er malet lyst, der er skabt åbenhed, overskuelighed og enkelhed.Nu er det mit hjem, hvor jeg, på trods af processens udfordringer, føler mig rigtig godt tilpas, nyder det, og jeg må sande at have fundet den indre ro. Ord er fattige, når jeg nu skal takke Søren for hans forståelse, tålmodighed og yderst kompetente faglige støtte.

Min TAK er jo ikke kun for de fysiske ændringer, men især for den mentale balance ændringerne har givet mig. Nu nyder jeg til fulde mit hjem og sender hyppigt tanker til Søren med en varm TAK.

Martin Eberhard - RUMpassager af RUMbesøg med førstehjælp

“Super besøg af Søren, som ved hvad han snakker om og har nogle rigtig gode ideer og tricks

Kan klart anbefales…”

Peter Nørgaard - RUMpassager på RUMbesøg med indretningsGPS

Rumkaptajnen Søren ser noget i indretningen som vi andre ikke ser. Om det er hans specielle RUMhjelm ved jeg ikke, men hans kreative hjerne får gode idéer i raketfart når han arbejder. Søren har hjulpet os med at skabe bedre sammenhæng i flere rum og er kommet med mange gode fif og påfund undervejs i processen. Han har lyttet godt efter vores mange forskelligartede inputs undervejs og resultatet er blevet en strømlinet og spændende køreplan som vi glæder os til at føre ud i livet. De varmeste anbefalinger herfra.

Sussi Kallesøe RUMpassager på V.I.P indretning

Jeg kan varmt anbefale RUMraketten.
Solgte en stor villa og flyttede i et gammelt byhus. Havde brug for hjælp til indretningen, så der dels var sammenhæng/rød tråd, men også god udnyttelse af pladsen med de få kvm.
Tog derfor fat i Søren. Han fangede hurtigt vores stil og hjalp os på bedste vis igennem indretningen.
Han har en skøn og imødekommende personlighed, er skæv på den fede måde og er meget lyttende. Et stort plus er ligeledes at han ikke slipper en, førend han kan mærke/fornemmer at man er fuldt tilfreds, og han er altid imødekommende, når man ringer ham op for at få råd/guidance i processen.
Takket være Søren har jeg fået et hjem, hvor jeg elsker indretningen og stilen.

Annemette Hye RUMpassager på RUMbesøg med indretningsGPS

Søren hjalp os med at få af-eller bekræftet nogle af vores ideer samt løftet dem til et højere niveau, og var hurtig til under Rumbesøget at gennemskue os og vores prioriteter i et hjem.  Han formåede også under rundvisningen af udfordre os til at tænke anderledes og knap så lineært som vi selv gjorde, hvilket var super fedt, og vi er endt med en meget mere personlig indretningsstil, da han formåede at nå ind til og på smart vis kombineret vores ønsker med husets personlighed.

Så med Sørens hjælp, gik vi fra selv at have en masse mærkelige ideer, til nu at have et samlet overblik og plan med en rød tråd gennem huset, hvilket har givet os en ro til nu at fokusere på at få opgraderet huset i stedet for at hænge fast i, hvordan vi egentlig gerne vil have det skal se ud.

Vi kunne helt klart finde på at få Søren på et Rumbesøg igen.

Karen & Michael RUMpassager på RUMbesøg med indretningsGPS

Positiv: Professionalisme, Værdi

Vi kontaktede Søren, da vi havde brug for inspiration til vores indretning ifm. et ombygningsprojekt. Efter det første RUMbesøg, hvor der virkelig blev lyttet til os og vi havde en god dialog, voksede projektet sig større og blev til en totalrenovering af vores 60’er parcelhus. Søren har været med på sidelinjen hele vejen og har været rigtig god til både at udfordre os på vores valg af indretning, men også lyttet til vores tanker og ønsker. Vi var på bar bund til at starte med, og Søren har været god til at guide os og har fundet frem til vores stil. Der bliver givet hurtigt svar på spørgsmål undervejs i forløbet, det har virkelig været en fornøjelse at samarbejde med Søren. Slutresultatet er blevet hamrende flot. Vi kan give de allervarmeste anbefalinger til RUMraketten!


De bedste hilsner
Karen & Michael

Louise Fogdal / Projektansvarlig / Lammhults Biblioteksdesign (samarbejdspartner på indretningen af A+Siam sushi

“Jeg kan med største sikkerhed og fornøjelse anbefale Søren fra RUMraketten.

Mit mange årige kendskab og samarbejde med Søren, har mundet ud i de flotteste, mest inspirerende og kreative indretninger.  Søren besidder evnen til at fange kundes ønsker og drømme, pakke dem lækkert ind og skabe eksklusive, sjove, skæve, anderledes og personlige indretninger.

Han designer og tegner bla. flere af møblerne, krydrer dem med markedets gode brands.  Hans oplæg er nærmest levende, så man er ikke i tvivl om, hvordan det ender med at se ud. Så hvis man kan arbejde med, at få kreativitet, så det brager, en livsglad og utrolig humoristisk samarbejdspartner, så skal du vælge Søren fra RUMraketten”

Dortea Thomsen - RUMpassager af RUMbesøg

“Søren får Vores allebedste anbefaling. Søren er enorm entusiastisk, kreativ ser muligheder, men har stadig dem med som skal bo i det. Han er meget professionel og han lever sig helt ind i ens egen hverdag for at finde de bedste løsninger. Vi har brugt Søren nu her i forbindelse med at vi gerne ville have lavet vores stue. For selv om man engang har arbejdet sammen med Søren ønsker man stadig hans ekspertise. Og så har han humør og sjov at være sammen med.”

Fie og Ole Højbjerg - RUMpassagerer på RUMbesøg

“Mødet med Søren hjalp os med at besvare nogle af de tvivl spørgsmål vi har til vores renovering af 70’er hus. Lige fra farve- og loftvalg, og muligheder til at friske eksisterende rum og skabe op. Samt skubbede gelinde til vores comfortzone”

Lone Jessen Wollesen fik serveret en indretningsGPS

Søren lavede en afstemning inde på Instagram hvor han spurgte om man var tilfreds med den indretning man havde, og jeg kunne klart svare NEJ!

Meget kort fortalt så er vores søn svært mentalt handikappet men som motorisk er utrolig dygtig.
Han forstår ikke farer eller konsekvenser og er 100% impulsstyret. Han kravler på alt, i alt, bider i, slår på og “undersøger alt” (kan det dreje, bøjes, smages, køre rundt m.m.) og hvis det evt. ikke kan det, jamen så kan det da måske ellers bare hives ned eller skubbes væk ud over en evt. kant eller lign..😕

Så vi skal tænke anderledes i forhold til indretning. Meget anderledes. Så’ som at tv’et kan man hænge i armene ned fra, eller simpelthen bare skubbe det ned af tv-bordet. Lamperne fra loftet kan man slå til.En skænk kan man kravle på og derved også smide alt ned fra den og hive billeder ned af væggen og deraf også selv komme til skade.

Da Søren, den stakkels mand 😉 fulgte op på den afstemning inde på Instagram forklarede jeg ham om vores situation og at vores hjem nu 100 % er indrettet efter problemløsninger frem for vores ønskede indretning og stil.
Så vi valgte i stedet for at se på andres indretning og savle over det ☺️ Det gik i hjertekuglen på ham og han tilbød utrolig generøst at hjælpe os, på hans regning, med at komme med nogle løsninger til indretningen så vi kunne få kombineret begge dele.

Og efter nogle mails og mange billeder sendt afsted til Søren, så kom indretningsguiden…
Det var så vildt at se hvordan han havde fanget de ønsker vi havde 🙌 især når han også havde fået at vide at han skulle lave det på “budget” i forhold til at vi skal ha’ råd til at skifte det ud, flere gange. Da vores søn uden tvivl vil ende med at ødelægge det.

Hele stemingen i indretningsguiden hvor han arbejder omkring de mange begrænsninger vi havde til indretningen samt gjorde hvad han kunne for at opfylde de ønsker vi havde, var så vilde at se på papir 🤩

Samtidig aftalte vi et opfølgende telefonopkald hvor han uddybede og begrundede de forskellige ideer (som om det var nødvendigt 😉)
– alt var så “let tilgængeligt” at jeg faktisk ikke havde så mange spørgsmål for ALT var med.
Farvekoder til farverne på væggene. Links til de forskellige ting han anbefalede og en mega flot indretningsguide med direkte anvisninger til hvor ting skal stå, hænge eller ligge 😊

Med Søren’s hjælp er jeg ikke i tvivl om at vi ender med at få et lækkert hjem igen 🤩
Han lytter, også imellem linjerne og så har han nogle mega gode løsninger og ideer! 🙌

Så vær ikke bleg for at gå ombord i RUMraketten, du vil ikke blive skuffet! 🚀

De har været SÅ meget igennem og de ville bare gerne have hjælp til deres indretning, som de ikke har turde at gøre noget ved, fordi deres lille psykisk handicappede dreng ødelægger meget i deres indretning! Vi glade for at kunne hjælpe…

Louise Boesen RUMpassager til RUMbesøg

“Vi har boet i vores hus i omkring 2 år, men vi føler stadig, at det ikke spiller helt ift. vores behov i dagligdagen for f.eks. opbevaring og belysning. Vi tog derfor kontakt til Søren som fra starten var entusiastisk, professional og fuld af gode ideer. Han forstod hurtigt hvad vores smag var og kom med rigtig gode inputs til konkrete løsninger og indkøb, også nogle som vi slet ikke havde overvejet. Vi vendte mange forslag og tanker med ham, og han turde sige sin ærlige mening – det er rart! På 3 timer nåede han meget længere med vores indretningsmæssige planer for huset, end vi selv kunne have gjort på 3 år. Varmeste anbefaling!”

Casper Ejlland RUMpassager på V.I.P indretning.

Vi overvejede at skifte vores køkken ud med et lyst og mere enkelt et, som passer mere til os. Derfor tog vi kontakt til Søren ved RUMraktten, som vi havde hørt godt om fra andre. Han er fuld af gode ideer, og lavede et komplet designforslag (entre, køkken samt spiseområde), som vi selv kunne vælge og vrage i. Selve køkkenet gav han også et bud på, og det passede stort set med hvad 2 køkkenfirmaer også foreslog. Søren er yderst behjælpelig og til at få fat i, og vi har taget en stor del af hans forslag til os. Slutresultatet er vi super tilfredse med! 🙂

Michael Pedersen - RUMpassager til RUMbesøg med IndretningsGPS

Søren er super inspirerende. Godt humør, god energi og masser af idéer.
Han virker oprigtigt interesseret i vores ønsker og holder en god balance mellem at aflæse vores stil, men samtidigt udfordre holdninger og komfortzone.

Nogle af Sørens idéer er gået i kredsløb allerede inden de forlader affyringsrampen. Andre brister og eksplodere på vej ud af atmosfæren.
Men de fleste løfter sig majestætisk til vejrs og bliver til glimtende prikker af indretningsstjerner.

Især kombinationen af samtale med Søren og den udarbejdede indretningsguide har været rigtig god.
Indretningsguiden har hjulpet os til bedre at kunne visualisere idéerne og føre dem ud i livet.
Guiden er en stor hjælp og fungerer dels som huskeliste, dels som inspiration.

Klar anbefaling af IndretningsAstronauten herfra.
Søren har fart på med kurs mod stjernerne og ild i røven 🙂

Josef Pham Fischer - en fan;-)

jeg er fan!

Jesper Thomsen - RUMpassager på RUMbesøg

“Det har været en kæmpe hjælp at have RUMraketten med ind over mit projekt. Jeg står med en total-renovering af et 70’er hus og synes egentlig jeg havde meget godt styr på tingene selv. Dog var jeg begyndt at blive usikker på hvorvidt mine ideer var hensigtsmæssige.

Derfor besluttede jeg mig for at tage kontakt til Søren fra RUMraketten. Dette skulle vise sig at være godt give ud. Søren er meget professionel og yderst passioneret. Jeg blev mødt med stor forberedelse fra Søren og mange ideer som heldigvis også faldt godt i hak med nogle af mine oprindelige planer.

Ydermere blev forløbet godt rundet af med konklusioner af hvad vi havde gennemgået og derefter opfølgning fra Søren, som må siges at vægte kundetilfredshed højt. Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan bestemt anbefale RUMraketten.”

Lena Hellstrøm - RUMpassager af RUMbesøg

“Astronauten Søren er fyldt med skæve og sjove ideer…. Og de er til at betale! Er du træt af dit hjem ligner alle andres med arkitekttegnede møbler og de samme retro lamper som resten af kvarteret, så hop på RUMraketten. Her får du en masse ideer at vælge ud fra og skæve indslag, der tvister dit hjem til lige præcis dit helt eget.”

Iben Siewertsen – RUMpassager på RUMbesøg

Søren gennemskuede lynhurtig min indretningsstil, og vi talte derfor hurtigt samme sprog. Han kom med nogle super gode forslag til vores indretning af stue og alrum, som jeg glæder mig til, at føre ud i livet.

At have Søren på besøg i 3 timer var vildt fedt, fordi jeg bare kunne kaste masser af tanker og ideer i luften, og Søren greb dem straks. Jeg bruger gerne Søren igen.

Jeanette & Brian Plougmann - RUMpassager på RUMbesøg

Det var en sand fornøjelse at sparre med Søren omkring indreting og design af lys i især vores køkken alrum, som er husets hjerte

Vi hyrede Søren ud fra ønsket om hjælp til at beslutte hvordan vi bedst muligt kunne placere spots i vores loft, så det gav den bedste belysning og tog sig bedst ud rent æstetisk. selv er vi lidt usikre i at tage stil/design/indretningsmæssige beslutninger og havde brug for en til at verificere vores ideer og rette dem til, hvor det kunne være nødvendigt, for at give os tryghed i vore valg.

Søren havde gjort sit forarbejde godt – han kom med en række ideer til hvilken type sports, vi kunne vælge. Da Søren kom på besøg for at gennemgå sit forslag var der straks lagt an til en behagelig stemning. Søren var oprigtigt interesseret i at forstå vores stil og hvordan vores personlighed bedst muligt kunne skinne igennem i vores valg. Så det havde vi en hyggelig snak om, hvor vi sparrede omkring indretningsmæssige ideer og spørgsmål – inden vi overhovedet nåede til lampe-snakken. Det udsprang nemlig af et problem med akustikken i vores køkken alrum, som Søren også kom med en række brugbare forslag til, hvilket han konkretiserede i form at produktforslag og ideer til hvordan det kunne sættes i spil i rummet. Søren tog sig god tid, var åben overfor vores ideer men kom også gerne med modforslag eller påpegede eventuelle udfordringer – præcis som vi havde håbet på.

Vi kunne mærke at Søren tog udgangspunkt i os – hvad vi havde brug for og hvordan vi bedst kunne hjælpes. Han lyttede til vore ideer en kom også selv med mange, så det var en fin balance. Søren har tilmed tilbudt at tage et opfølgningsmøde med os, når vi er i mål med vores køkkenalrum-projekt. Vi har ikke valgt de konkrete produktforslag, Søren udarbejde på forhånd til os – men det hjalp os videre i at finde ud af hvad vi ville og ikke ville have mht typer af spots. søren hjalp med hvordan de skulle placeres i loftet, hvilket var super fedt.

Jo mere, vi gav Søren at arbejde med, jo mere kunne han give os tilbage, vi kunne bruge. Alt i alt en super oplevelse med brugbart feedback og inspiration, men også et behageligt møde med en karismatisk og iderig person:-)

SAMARBEJDE MED ANDRU CHARLES FRA VIDEO FOR WEB & SOME

I April 2018 indgik Søren Nielsen (RUMraketten) og jeg, som fotograf gennem daværende Better Visuals, et samarbejde hvor jeg skulle stå for portrætbillederne af Søren til RUMrakettens online-markedsføring, mens jeg også fik muligheden for, at være med på sidelinjen i opstartsfasen af RUMraketten. Her har jeg sideløbende haft kendskab til Søren’s professionelle arbejdstilgang, kreative hjerne, imponerende passion og smittende energi.

Søren er hverken en påtrængende sælger eller en diskret mand, der holder ideerne for sig selv. Søren har fundet den rette balance og hviler 100% i sig selv, sine beslutninger og sin måde at være på. Fra Søren træder ind ad døren kan man mærke, at han vil dét, han gør og at han gør sig umage for, at tilfredsstille sine kunder. Derfor er Sørens arbejde også helt sikkert med til, at skabe mere værdi i kundernes liv.

Søren har arbejdet med mangeartede projekter, store som små, hvilket gør, at han kan se tingene i et bredere perspektiv samt målrette sin sparring og vejledning efter behov og budget, så slutresultat opnås til fuld tilfredshed. Søren tager ansvar for sine beslutninger, prioriterer samarbejdet, værdsætter processen undervejs, de sociale evner og evnen til at se det store billede, hvilket er også vigtige egenskaber, som Søren også besidder.

Søren Nielsen (RUMraketten) er auteur, kvalitetsbevidst, passioneret og professionel. Man vil ikke fortryde at tage fat i Søren!