fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Erhvervsindretning

0
2

Brændstof til succes med optimal erhvervsindretning

Send dine medarbejderne i et kredsløb med inspirerende omgivelser
Hvilket brændstof driver din virksomhed frem?
Dine medarbejdere er virksomhedens astronauter – de drivende kræfter, der styrer din succes. Men ligesom en rumraket har brug for det rette brændstof for at nå stjernerne, har dine medarbejdere brug for optimale omgivelser for at udfolde deres fulde potentiale.
Hos RUMraketten tilbyder vi erhvervsindretning, der:
– Antænder produktivitet og motivation
– Skaber vægtløs trivsel og engagement
– Styrker virksomhedens brand og identitet

Hvordan bringer vi din virksomhed i det rigtige kredsløb?

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds unikke DNA og mission. Vi bruger din brands visuelle identitet og historie som stjernekort til at skabe en indretning, der afspejler din virksomheds kultur og værdier. For kun på den måde kan vi skabe den bedste erhvervsindretning!
Professionel erhvervsindretning
Vi ved, at en skræddersyet erhvervsindretning giver resultater, der sender din virksomhed til stjernerne!
Med en erhvervsindretning fra RUMraketten vil din virksomhed få et boost til sin kernekraft. Virksomhedens produktivitet vil øge, medarbejdertilfredsheden vil stige og virksomhedens brand vil stå endnu stærkere.
Når RUMraketten står bag en erhvervsindretning, skaber vi:
– Inspirerende arbejdsmiljøer, der fyldes med energi
– Rum til fokus og fordybelse, hvor ideerne kan flyve frit
– Zoner til socialt samvær og kreativ udfoldelse
Er du klar til at sende din virksomhed i det rigtige kredsløb med en succesfuld indretning?
Kontakt RUMraketten i dag – lad os sammen udforske potentialet og tage din virksomhed til nye højder!

Løvbjerg

Projekt: Indretning hos Løvbjerg HQ

Hos Løvbjerg HQ i Horsens fik alle lokaler en makeupover hvor det primære produkt var stjernestøv. Grønne og grå nuancer, naturlige materialer og taktiler overflader og ikke mindst fede detaljer har gjort indretning indbydende og behageligt for Løvbjergs medarbejdere. Løvbjerg er en familie virksomhed som har eksisteret igennem flere generationer. Den familiær og uformelle stemning fornemmer man, når man besøger Løvbjerg og den stemning har vi forsøgt at skabe ved at bruge naturlig materialer med taktiler overflader. Taktiler overflader i kork giver en følelse af tryghed og træ og de grønne nuancer giver varme og fornemmelsen af at være i kontakt med naturen og planterne giver liv og ekstra dekoration. Så har vi krydret det hele ved at implementere moderne tidsløs design og kreative løsninger for give en kontrast.

Indgang, trappeopgang og mødelokaler

Kantine og garderobe

Fordelingsgang og div. kontorer

ETAC

Projekt: Indretning hos ETAC

Det er en to-delt indretning. Vi fløj ind og landede RUMraketten fik en god snak med deres CFO, som ønskede liv, energi og hygge i kantinen. Den udskiller sig ved brug af flere farver, kontraster og skæve løsninger, dog sniger der sig nogle elementer (kork opsætninger og de grønne farver) med, som vi har benyttet i den anden del af indretningen, så man fornemmer at det, er en del af det samlede harmonisk udtryk i hele indretningen. I den anden del af indretningen fokuserede vi på vægfarver, livlige opsætning med kork – og mospaneler, verdenkort og produktbilleder med trærammer for at få flere naturligere varme materialer og en kæmpe panda i mos, for at skabe opmærksomhed og så fungerer den som en rigtig god icebreaker.

Kantine

Fordelingsgange

Konference lokale og kundeområde

Nebula - moderne vandpibe café

Projekt: Indretning af moderne vandpibe café Nebula

Vi har aldrig oplevet eller hørt om en moderne vandpibe café, så det var en udfordring, vi ikke kunne sige nej til. Kunden ønskede et råt og industrielt udtryk. Vi skabte denne indretning ved flyve en tur ud i indretnings universet, og finde lamper, lædertyper, møbeldesign, jern boligtilbehør, som har det helt rigtige udtryk til den stil. Så skulle vi gøre en indretningen fleksibel og praktisk, ved nemt at kunne ændre eller flytte møblerne ved større og/eller private arragementer. Områderne er defineret ved brug af stole og sofa, så både mindre og større selskaber, kan side i de områder, som passer bedst.  Masser af udtryk masser af karakter. Udtryk der giver indtryk, som passer perfekt til deres målgruppe.

Bar og loungeområde

Sofalounge

Toiletter og indgang

MARKBERG

Projekt: Indretning af MARKBERG HQ

Indretning hos MARKBERG skulle være med udgangspunkt i brandets identitet og udtryk. Overordnet nordisk modernisme, fine og elegante detaljer som samlet set skulle have “impact” som kunden formulerede det. Alle rum har et meget skarpt og lettere minimalistisk design udtryk, så det står meget “rent” hvor træet og vægfarverne “knækker” det udtryk og giver liv og gøre div. rum mere indbydende.

Entre og kundeområde

Kantine og kaffebar

Mødelokaler

A+ Siam sushi (total indretning)

Projekt: Total indretning af A+Siam Sushi

Uformel luksus                                                                                                                                                                 

+ Siam Sushi var et blankt kanvas, som blev transformeret til en smuk og indbydende restaurant, med naturlige materialer, karakter – skabt med kreative detaljer og inspirerende designløsninger. Indretningen bære præg af et meget subtilt og blødt udtryk, det kommer bla. til udtryk ved brugen af grå læder og grå linoleum på de store møbler.

Indretningen hos A+ Siam Sushi’s byder deres gæster velkommen i smukke omgivelser og behagelig atmosfære. Vi tror på, at gennemtænkt og flot indretning er med til at made også smager bedre. Udgangspunktet for indretningen er firmaets værdier, koncept og ejernes personlige ønsker. Det fundament var vigtig for at medarbejderne føler sig ”hjemme”.

Indgang, privat lokale og venstre side af restaurant

Midten af restaurant samt bar og sushistation

Højre side af restaurant samt fest lokaler i underetage

Projekt: Udbudsmateriale til Fynsk Bank i Kolding

Nedenstående indretningsoplæg er udarbejdet specielt til Fynske Bank i Kolding. Den nye bank er færdig bygget og blev indrettet i løbet 2020.

Dette oplæg blev sendt i udbud, så forskellige firmaer, med speciale i erhverhvervsindretninger, kunne byde ind.

Indretning af "haven"

“Haven” blev indrettet for at give kontorfællesskabet hos Bubbel et ekstra møderum, og samtidig skulle køkkenet være funktionelt.

Det er et bæredygtigt projekt, det meste af vejen. Panelvæggen er sat op med lægter fra en byggeplads, mødebordet er bygget af samme lægter og bordplade er et gammelt vindu. Opsatsen over mødebordet er sat monteret med henblik på at skabe en hyg’lig effekt, ved at trække “loftet” ned og samtidtig få placeret planter på en alternativ måde, som også understøtter ‘”have” temaet. Jungle forhænget blev valgt primært for at skærme køkkenet af, så det er gemt lidt væk og ikke “forstyrre” møderne. Forhænget kan selvfølgelig trækkes fra, så det stadig er funktionelt. Græstæppet “fylder” meget i denne tema indretning, men når man indretter med et tema, er det VIGTIGt at være holistisk i tilgangen, så det bliver gennemført!

Projekt: Indretning hos Likvido

Indretning og styling af mødelokalet og kantine.

Der er ikke taget udgangspunkt i firmaets koncept, brand eller identitet. Det handlede udelukkende om at skabe et rum, som virkelig var anderledes og fangede alles opmærksom. Så vi tænkte ud af boksen indrettede mødelokalet i victoriansk stil og med lidt jagtstue stemning.

Vores showstopper eller stoppere er de udstoppede dyr, som vi har monteret lodret ud i luften. Vi er sikre på at den indretning får kreativiteten til bobler under div. møder.