fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Privatindretning

0
2

Med professionel hjælp guider vi dig sikkert gennem indretningsuniverset og tager de vigtigste og bedste elementer med, der vil skabe den personlige indretning i dit hjem, så du føler dig rigtig hjemme.

Når du har booket din indretningsrejse, tager vi dig ombord på RUMraketten og giver dig den indretning du drømmer om.

Du kan kontakte mig her

Er det omfattende? Måske… men vi giver total overblik på alle indretningsrejser, så du kan nyde rejsen og læne dig op af vores 20 års erfaring.

RUMbesøg

RUMbesøg. En raketbooster til din indretning med guidlines, inspiration og kreativitet.

RUMbesøg indeholder:

 • Et personligt besøg (op til 3 timer) ekstra tid kan tilkøbes.
 • En rundvisning af dit hjem
 • Inspirerende løsninger til udfordringer
 • Kreative indspark til et mere personligt udtryk
 • Links til produkter, farverkoder og andre guldkorn bliver løbende noteret og sendt i en mail.
 • Resultat – et indbydende og smukt indrettet hjem
 • Brændstof til RUMraketten

Pris 3.500 (inkl. forberedelse)

Booket RUMbesøg i hverdagen efter kl. 16.00 (eks. 13.30 til 16.30) tillæg 1.000 kr.

Brændstof ved RUMbesøg på Sjælland eller Lolland-Falster tillæg 1.000 kr.

Brændstof ved RUMbesøg på Bornholm tillæg 2.000 kr.

Brændstof ved RUMbesøg udenfor DK’s grænser aftales ved booking

RUMbesøg - 3 simple skridt i RUMmet

Vi mig dit hjem

En guidet tur i dit hjem, så vi får en fornemmelse af alle rum og din stil. Derefter starter vi vores indretningssnak og du skal være velkommen til at byde på en kop kaffe. (min forberedelse er de billeder du har sendt i forvejen)

Vi skal snakke sammen

Vi snakker om konkrete løsninger, detaljeret opsætninger, design og masser af kreativtet til din indretning. Det er “påkrævet” at du spørger om alt (til din indretning). Svar på spørgsmål giver dig dit bedste forudsætninger, for at arbejde videre med din indretning.

Når solen skinner, bliver dagen bare bedre!

Når du får den indretning du drømmer, bliver dit liv bare bedre!

Alle løsninger og produkter, som vores indretningssnak har omhandlet, sendes via links i en elektronisk brevdue efter RUMbesøget. Der kommer sikkert et par ekstra indretningsguldkorn, kun til glæde for dig. Med det er du klar til at sætte din indretning i det rigtige kredsløb.

RUMbesøg med indretningsGPS

Opgradere dit RUMbesøg med en indretningsGPS - TIL DIG DER VIL have en gennemført visuel indretningsplan.

RUMbesøg med indretningsGPS indholder:

 • Et RUMbesøg
 • IndretningsGPS fortæller din stil og giver dig en klar fornemmelse af hvordan former, farver, design og møbler komplementeres, så din indretning får karakter og personlighed
 • Links og produktbilleder som gør det trygt, nemt og overskueligt at arbejde videre med indretningen.
 • Moodboard(s) som viser det generelle udtryk og fortæller din stemningen
 • En opskrift, der forener dine ønsker og dine behov, som er et match til dig
 • 100% GRATIS GULDKORN er inkluderet

Pris fra 3.500 kr. pr. rum. (pris afhænger af RUMmets størrelse og beskrivelse af indholdet i indretningsGPS’en)

Virtuel gennemgang af indretningsGPS’en 900 kr.

Pris eksempel RUMbesøg + indretningsGPS 1 rum + virtuel gennemgang ialt 7.900 kr. (inkl. optimeret indretningsGPS efter gennemgang)

RUMbesøg med indretningsGPS - Så nemt er det

Er indretning uoverskueligt? Ikke med den rigtig plan!

En indretningsGPS er en en detaljeret indretningsplan med moodboards og produktoversigt til rum, du søger inspiration til. Overblik, ro og detaljer gør det nemt, at få det resultat du ønsker med din indretning. Det visuelle oplæg fortæller stilen og udtrykket fornemmer du udfra sammesætningen af møbler, farver og former.

Arbejdet bliver beregnet udfra antal rum og indhold(ikke udspecificeret) Når det er accepteret påbegyndes arbejdet med din indretningGPS.

Teksturer og taktiler overflader giver en følelse af tryghed.e indretning.

I din indretningsGPS bliver der indsat links, så yderligere info er tilgængelig og produktbilleder sammen med mine ord, så du ved hvordan og hvorfor, den stil bliver til virkelighed.

Du gætter rigtig… det handler om den berømte røde tråd og den skaber jeg med udgangspunkt i vores dialog og indtryk af dig og dit hjem. 7-10 dage fra mit RUMbesøg får du tilsendt din indretningsGPS fra RUMstationen.

Din indretningsGPS navigerer dig frem til DIN stil.

Hvis du allerede inden gennemgangen har fundet nogle produkter eller løsninger i indretningsGPS’en, som ikke er et match til dig, er det vores ansvar at få det optimeret.

Hvis du efter noget tid fanger er et produkt, som ikke falder i smag, har du et visuelt udgangspunkt med dit moodboard og produktbilleder som guidelines. Dvs. du tager udgangspunkt i designet, formen og farven og finder det produkt, som er et bedre match til din indretning.

Glem ikke hyggebelysningen, når du skal slappe af.

Der bliver aftalt en online gennemgang af indretningsGPS’sen. Udgangspunktet, for at arbejde bedst med din indretning, er at du læser din indretningsGPS grundigt igennem, så du klar er med spørgmål til gennemgangen. Plus det giver os mulighed for at arbejde mere i dybden med indretningsGPS’en.

Er der ønsker om ændringer i indholdet bliver det optimeret, gennemarbejdet og sendt. Så er du 100% klar til at starte din indretningsrejse.

V.I.P. indretning

TIL DIG DER VIL FORKÆLES - INDRETNINGSREJSE PÅ 1. KLASSE

Med V.I.P. indretning får du serveret:

 • Et RUMbesøg
 • Udkast med stilarter serveret i moodboards – for at få en mere præcis fornemmelse af din stil.
 • 3D renderet realistisketegninger af dit fremtidig hjem! Alt i din indretning rum for rum.
 • En detaljeret plantegning af dit hjem. Et overordnet indblik af indholdet og bevægelsesRUM.
 • Opdateret moodboards hvor din stil er præciseret med farver, design og møbler.
 • Ovenstående bliver pakket lækkert ind til en præsentation på din adresse.
 • Indretningen kan igangsættes når du er tilfreds.
 • Nyd rejsen! Din tid bliver brugt fornuftigt. Det er os der skal gøre arbejdet
 • Afsluttende styling og opsætning

DIN INVESTERING TIL V.I.P. INDRETNING?

Eksempel: 5 rum > pris 44.900 kr. inkl. moms. 

Tegnearbejde, renderinger, produktresearch, moodboards, grafiskopsætning og sammensætning af præsentation – beregnes udfra tid og indhold. ALLE HJEM ER forskellige og alle hjem får en skræddersyet personlig V.I.P. indretning.

Specialdesignet møbler bliver beregnet eksklusivt.

V.I.P. indretning - nyd det!

Tænk, hvis du kan se din fremtidig indretning.

V.I.P. INDRETNING er en indretningsrejse, hvor du får en gennemført visuel oplevelse af din fremtidige indretning.

Som alle indretningsforløb starter vi med et RUMbesøg. Under RUMbesøget bliver du introduceret for hele V.I.P. forløbet.

VIGTIG! Vi bliver glade i hjelmen, hvis der ligger en målfast plantegning klar til RUMbesøget og hvis plantegningen bliver sendt med billeder af boligen inden, bliver vi EKSTRA GLADE.

God kemi er vigtig i et hvert samarbejde.

Afslutningsvis bliver omfanget af indretningen afstemt – antal rum og indhold, så vi har de rigtige forudsætninger for at kunne beregne en projektpris. Såfremt vores forventninger til hinanden og indretningsrejsen, er som digestive kiks til en cheesecake – altså et match – bliver du RUMpassager.

Start. Du får tilsendt moodboards med forskellige stilarter. Din feedback gør at vi har viden at arbejde videre med din stil

Eks. stilarter

Nordisk

Boho

Minimalistisk

Retro

Mid – century modern

Japandi

Vi arbejder udfra den stil, men vi tænker ud af den velkendte boks. Vi finder unikke løsninger og detaljer(eyecandy), fordi vi tror på, at det gøre din indretning mere unik og personlig.

Med udgangspunkt i vores dialog under RUMbesøget samt moodboards, påbegyndes indretningsoplægget(plantegninger, 3d realistiske tegninger og opdateret moodboards) som bliver pakket lækkert ind til en præsentation på din adresse.

Vores fornemmeste opgave er, at du skal være tilfreds.

Når det endelig indretningsoplæg er serveret, har du en visuel klarhed og kan igangsætte processen med at gøre din drømmeindretningen til virkelighed. Vigtig! Der er altid plads til ændringer i oplægget og den fleksibilitet er vigtig.

Hvis der er elementer i indretningsoplægget, som falder uden for smag, så bliver de optimeret og hele indretningsoplægget bliver efterfølgende sendt elektronisk.

Træ giver varme og en følelse af at være i kontakt med naturen.

Dit indretningsoplæg giver en forståelse af de koordineret materialer, farver og former. Div. materialer – og farveprøve bliver indsamlet, så du ved selvsyn kan se, føle og fornemme teksturerne.

Vi har en holistisk tilgang. Vi støvsuger indretningsuniverset og vurderer alt der kan påvirke din indretning positivt. Akustik, planter, farver, træ, taktile teksturer, bæredygtighed… vi kunne blive ved!

Realistiske tegninger af din indretning.

Vores renderinger giver en meget præcis fornemmelse af din fremtidige indretning. Det giver ro, når du kan føle dig hjemme i den stil, vi har designet og dermed har du de rigtige forudsætninger for at bestille produkterne til din indretning.

Denne møbleret plantegning giver dig indblik i det overordnede bevægelsesrum og pladsen til hverdagens trafik i rummets gangbaner.

God belysning fremhæver arkitekturen og giver en bedre rumfornemmelse.

Løbende kan du gør brug af din livline, for det er tilladt at kontakter os, hvis du har brug får råd og vejledning.

Afslutningsvis kommer vi flyvende, når møbler og boligtilbehør skal placeres og monteres, så alt er smækker lækker. Styling giver eyecandy og gør at indretning står mere færdigt.

Farver påvirker ikke kun indretningen, men også vores energi og sindsstemning.

Din V.I.P. indretning inkluderer et opfølgende besøg, indenfor 6 måneder efter at dit hjem er komplet indrettet.

Så har du haft tid til at komme på plads, bruge dit hjem og mærke på krop og sjæl, hvordan din indretning fungerer og hvordan det har bidraget til din hverdag.

Skal vi gøre det endnu nemmere?

cash-macanaya-XDFfAHlxw9I-unsplash

Vil

du

opgradere

din

rumrejse?

DU får din egen indretningsAstronaut + din helt egen kaptajn på rumrejsen Fra vi letter til vi lander igen.

Opgraderingen håndteres af kaptajnen:

 • Bestilling, fakturering og afhentning (evt. returforsendelse) og reklamationer af møbler og boligtilbehør
 • Besætningen af håndværkere
 • Kommunikation, koordinering, teknisketegninger, udarbejdelse af div. oplæg til håndværkere.
 • Logistik og koordinering med fragtmænd
 • Udarbejdelse og overblik af tilbud fra håndværkere og leverandører
 •  Vi lander RUMraketten ved samlede leveringer

Kontakt os for mere info her