fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Kontakt og bonus info

Profil linkedin2.0

book dit rumBESØG

NU HAR DU læst lidt om hvad jeg kan på RUMraketten og du er nået hertil, fordi du gerne vil med mig med på din indretningsrejse. Jeg skaber liv i dit RUM – uanset om det er en stuen, et hus eller et firma der kræver min ekspertise og erfaring. 

Så hop på RUMraketten og kontakt din IndretningsAstronaut Søren Nielsen

Mail sbn@rumraketten.dk eller mobil +45 30 35 99 01 – alle hverdage fra kl. 9.00 – 16.00

Indretning er mere end design, møbler og farver

Derfor

Min viden til at skabe kreativ personlig indretning er ikke summen af den værdi, der kommer til at ændre liv. Det er i transformationen inde i dig hele værdien ligger, som automatisk forplanter sig i alle aspekter af dit liv.

Det, at få hjælp og støtte til det hjem man drømmer om, vil transformere dit liv til det absolut bedre. For at opnå den transformation kræver det noget af dig og noget af MIG; den der hjælper og den der skal hjælpes.

Værdier

 • Jeg tror på, at indretning i sig selv kan skabe god karma i dit hjem og i dit liv
 • Jeg er overbevidst om, at et hjem i harmoni giver mere appetit til livet
 • Jeg anbefaler, at du indretter selvstændigt og IKKE kopierer naboen
 • Jeg er fan af detaljer, som pifter det traditionelle op
 • Jeg omfavner leg – leg med dit RUM og gøre det personligt
 • Jeg er sikker på, at hvis du elsker dit hjem, vil du frigive positiv energi til større succes og lykke i livet

Formål

RUMraketten er et indretningsfirma, der har til formål, at skabe hjem med personlighed. Et hjem der afspejler beboernes kreativitet, stil og værdier. Jeg er overbevist om, at et hjem, der genspejler din personlighed giver større glæde og ro samt større overskud og mere energi til din hverdag.

Vision

Vores vision er, at at skabe liv i RUM. I dit RUM.

Mission

 • RUMraketten skaber tryghed og glæde igennem kreativ, personlig og skræddersyet indretning. Vores indretning tager udgangspunkt i individernes personlighed og ønsker, så vi samskaber en affyringsrampe, der frigiver nøjagtig den energi, der ønskes.

"Bonus" info - kedelig vinder aldrig

SAMMEN MED MIN fantastiske og kreative hustru har vi skabt vores personlige kreative hjem. Det oser af vores personligheder, energier, charme, kærlighed og hvordan vi ser på livet.

Vi elsker at mikse nyt, gammelt, moderne, retro, genbrug og bruge det, vi allerede har i vores hjem. Vi er overbevist om, at man bedst slapper af i et hjem, der kan tåle at blive brugt og omgivet af ting vi elsker – (det er min stil i mit hjem)

Vi har indrettet det, som vi ønsker, for vi er ikke interesseret i hvad naboen synes, eller hvad samfundet lige har “dikteret”, det er vores og vi elsker det, fuldstændig som det skal være. Vores hjem er der, jeg “bare” kan være mig selv, og sammen med min familie og når alt det er i fantastisk symfoni, giver det mig også overskud og kræfter til håndtere hverdagens RUM.

Vi har sammen en dejlig datter, en ørkenrotte (chihuahua) Murphy, en carport og en lille have.

Jeg arbejdet inden for møbler og boligindretning i 18 år. Min rejse startede hos møbelhuset Paustian i Århus, hvor jeg havde fornøjelsen af at arbejde samme med en af Danmarks bedste indretningsarkitekter Vivian Boye. Dertil har jeg arbejdet hos Natuzzi, BoConcept, Jacobsen Plus og Holmris B8 (erhvervsindretning).

Indtil videre er det blevet til over 400 tilfredse kunder privat – og  erhvervsindretninger.

Profil 1
ai-generated-8144020_1920

Lidt sjov info…

 • Som lille kom jeg til at starte en bil, hos en bilforhandler, og kørte ud igennem ruden i butikken. Nøglen sad jo i!
 • Først ved 3. forsøg på Ringenes Herre faldt jeg ikke i søvn (Etteren – ved altså ikke hvad titlen er)
 • Da jeg gik i 9. klasse troede jeg, at jeg skulle være havbiolog (Hvad?!)
 • I 10. klasse var jeg i praktik, som flyvemekaniker (Hvor kom det lige fra?!)
 • På en studietur til Bruxelles blev jeg en aften klædt ud, som kvinde, med fuld makeup. Det var fandme skægt!
 • MøbelNørd? TOTAL!
 • Jeg har hoppet ud fra verdens 2. højeste bungyjump (134 m). Det var for fedt!
 • Jeg har rejst jorden rundt 2 gange (Jep! 😉)
 • Min yndlingsfarve er orange. Den gør mig glad 😄
 • Det fedeste, der er sket i mit liv, var da jeg blev far!