fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Bevismaterialer

Projekt: Opgraderet V.I.P. indretning hos Aage Iversen

Midcentury/retro og nordisk stil? Det var kundens ønske. To stilarter som kræver balance, for at den ene ikke overtager og den anden stil drukner. I denne indretning fanger man midcentry/retro stilen primært ved de 3 vægfarver (entre, kreaområde og soveværelse). Farven på fronterne og bordplade i køkkenet. Tapetet i gæsteværelset og stuen. Møblerne er valgt i olieret eg, som en reference for teak, som mange møbler var lavet af i midcentury perioden og samtidig er eg et velkendt materiale i den nordisk stil. Derudover er nogle af sekundære referencer til midcentury/retro stilen i div. boligtilberhør og former. Resten er indretningen udspringer i norddisk stil.

En entre der giver en “krammer”. Et badeværelse hvor lækre materialer, flotte farver og og unikke detajler er i perfekt hrmoni. Kunden har udtalt følgende: “Der er SÅ flot og lækkert at jeg kunne sove på mit badeværelse”  Faktisk udtalte kunden også at han ville sove på gulvet i køkkenet. Det tager vi som et kompliment! Burgundy farvet laminat, indfræset massive ege greb og lister, bagvæg i calacatta viola marmor, messing armartur og lamper – what’s not to like.

Spisebord og spisestole, sofa, loungestol og sofabord klassisk nordisk design, rolig farver og materialer, som gør rummet behageligt og god balance til farverne i rummet. For at gøre gæsteværelset funktionelt har vi brugt puffer med sovefunktion, så der er plads til hverdagen. Kunden ønsker egentlig “kun” et gæsteværelse, men håbede på, at det også kunne bruge som læseværelse, hvilket lykkedes med omtanke for valg at funktionelle møbler.

Entre og badeværelse.

Køkken og kreaområde

Stue, soveværelse og gæsteværelse.

Projekt: V.I.P indretning hos Sussi Kallesøe

Fælles område og soveværelset er klassisk nordisk stil og pigen ønskede et teenageværelse i boho stil.

Generelt er vi tilhængere af at en entre har eyecandy. Følelsen af “velkommen hjem” og “velkommen til vores hjem” er vores grundlæggende tilgang. Der er her oplevelsen af indretningen og hjemmet starter, så det skal være indbydende og trække smilet op ad.

Den støvet grønne nuance i køkkenet er nem at arbejde med i en tidsløs indretning, som nordisk stil typisk er. Det er fin kontrast til de varme materiale træ, nuancer i beige, varm grå, sort og andre jord farver. Vi fik æren at designe køkkenet og dertil serveret råd og vejledning til materialevalg og farver.

Soveværelset skulle indrettes i en atmosfære til ro og fordybelse. Hvor min kunde kan trække sig væk og prioritere tid for sig selv. Det har vi igen gjort med de varme materialer og afdæmpet jordfarvner.

Teenageværelset er designet i boho stil. Flet, bambus og genbrugstræ m.m. planter, og jordfarver altsammen er implementeret i dette teenageværelse. som blot er få af mange elementer, der kan bruges i boho indretning. Der er indrettet plads til skrivebord, sofahygge, walk in closet, sminkekrog og soveværelse. Andre ting en teenagpige ønsker sig til hendes værelse? Modent tidsløs design, som virkelig har et varmt og imødekommende udtryk, personligt føler vi, at man får en krammer af rummet, men det er bare os;-)

Entre, stue og lounge

Lounge område og køkkenalrum

Soveværelse og teenageværelse

Projekt: V.I.P. indretning til Casper Ejland

Klassisk nordisk stil, hvor udfordrer og optimerer indretningen med detaljer. Vi sætter ind ære i at skabe detaljer, som viser at indretningen af gennemtænkt og det sætter denne kunne også pris. Ved at placere spejlet asymmetrisk på akupaneler, kommer der et andet flow og akupanelerne kommer til udtryk. Så er vores assymmetriske opsætning med knager i materialerne af kul og messing. Den lille messing detalje bliver komplementeret i lamperne over spisebordet. Gentagelse boligtilbehør giver ro.

Røget træ på bænk og akupanelerne til et varmt og harmonisk udtryk. Det røget træ flyver sammen med plankebordet. Køkkenet har vi designet klassisk sort og hvid, dog har vi piftet væggen op med en støvgrå vægfarve, som sjovt nok også harmonerer med montana reolerne.

Køkkenalrum

Entre

Indretning af prøvelejlighed i Åhusene i Århus

Se flere reference billeder fra erhvervsindretninger her