fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Indretningsoplæg

– din GPS til personlig indretning.


Et indretningsoplæg beskriver hvordan, hvorfor og hvorledes du sammesætter den indretning du savner, drømmer om eller som har givet grå hår.

Alle produkter bliver beskrevet med vores ord, monteret med et billede, så du visuelt kan se alle produkterne. Dermed er den berømte “røde” tråd klar og tydelig, det giver dig et komplet overblik, så du får ro og tryghed til at hvordan din indretning kan skabes. For at servere et gennemarbejdet oplæg, så er der også vedhæftet et link til alle produkter, hvor du kan læse alle praktiske og tekniske informationer om produktet og prisen. Som en del af vores service finder vi produkterne i butikker i dit nær område, eller fra en webshop.

Guidelines

Et indretningsoplæg er overordnet guidelines til hvordan du kan indrettet dit hjem. Det beyder at hvis du finder et produkte, som minder om et produkter vi har fundet, så måske har en anden form, en sjovere pris eller måske afviger en smule fra den farve vi har sat ind, så er det helt lovligt. Det skal føles rigtigt for dig ellers får du ikke den rigtige indretning. Hvis du afviger for meget fra oplægget, skubber du også til den “røde” tråd og kan du selv gætte dig til hvad der så sker.

Din personlig indretnings GPS spare dig for tid, giver dig økonomiske fordele og du får det rigtige overblik til en gennemført indretning. Tiden spare du fordi, du har en plan for hvor du kan købe produkterne. De økonomiske fordele får du, fordi du ikke skal plukkøbe og måske køber forkert fordi det alligevel ikke passer, til det du har købt eller vil købe. Overblikket får du, fordi vi har beskrevet præcis hvilke produkter du kan købe for, at skabe din stil og vi har beskrevet hvordan det vil komplementere hinanden, så du får den rigtige stemning, atmosfære og dejlig indbydende hjem.