fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

Sådan arbejder jeg med erhvervsindretning

Den rigtige erhvervsindretning skaber værdi for medarbejdere, ledere, og kunder!

Jeg tror på at god energi, tillid, respekt, kommunikation og selvfølgelig en spandfuld kreativitet, giver det bedste samarbejde, for DU får det bedste resultat.

Samarbejde med Agenci Advertising

Alle erhvervsprojekter bliver beregnet indivuelt. Beregnet ud fra timer til, herunder plantegninger, 3D tegninger, indretningsguide, styling/opsætning og brug af mit netværk til at levere møbler m.m.

Totalindretning af A+ Siam Sushi i Århus

Det siger RUMpassgerne (Erhverv)

 

Ibrahim Kerdi CEO for Nebula Vandpibe Cafe

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Jeg kan klart anbefale Søren fra rumraketten for det meget professionelle forløb! Hele hans setup, er meget imødekommende og han formår at inddrage de ønsker og input man måtte have i projektet. Igennem hans stor arrangement er vi lykkedes i fælleskab at skabe et univers hvor både jeg selv og gæsterne elsker. Endnu engang tusind tak for samarbejdet. Og tøv ikke med at kontakte Søren, i vil ikke fortryde det.

V.I.P. total indretning af Nebula Vandpibe Cafe

Yderligere reference fra tilfredse kunder!