fbpx

Tlf. 30 35 99 01

Tordenskjoldsgade 27 - 8700 Horsens

ÅBNINGSTIDER: Jeg letter de fleste dage fra kl. 9.00 - En gang imellem allerede fra kl. 7.00 - Nogle dage først kl. 12.00 eller kl. 13.00 - Jeg lander omkring kl. 16.00 måske først kl. 17.00 - Når jeg sidder på RUMstationen lukker jeg nogle dage, så sent som kl 23.00 eller 24.00 - Det kan ske at jeg slet ikke flyver, på det sidste har jeg været på RUMstation hele tiden, undtaget når jeg har været ude og flyve, men så er jeg her faktisk alligevel...

Top

V.I.P. Indretning

ET HELT HUS, med tomme rum, som skal pumpes op med belysning, håndtag, maling, møbler, tæpper, vægge – og MEGET mere! Men hvordan får I et overblik over alt det?

HVIS OVERBLIKKET FEJLER, kan der opstå fejlkøb og der skal ikke mange fejlkøb til, før det belaster økonomien. Og hvis I har mistet overblikket, og økonomien allerede er såret, begynder tiden også at være en fjende. Dermed kan I føle jer presset til at finde tiden og løsningerne til din indretning.

JEG FINDER DE bedste løsninger og skaber det personlige kreative hjem, I drømmer om, som matcher, jeres stil, jeres økonomi og med komplet overblik gennem hele forløbet. I får tid og ro til at træffe de rigtige beslutninger og jeg hjælper jer hele vejen. Med V.I.P. indretning er hensigten at I (næsten) bevarer jeres  normale hverdag.

V.I.P indretning er for dig, som skal have total indrette den bolig, du allerede bor i eller det nybyggeri, du skal i gang med.

TOTAL INDRETNING AF JERES HJEM ELLER KOMMENDE HJEM?

📞 KAPTAJNEN MED EN VIGTIG MEDDELELSE: 

“Er det et nybyggeri vil det være en fordel at få mig ind i processen, efter første tegningen fra bygningsarkitekten.
Så du kan nå at foretage de nødvendige ændringer, (eks. størrelse på rummene m.m.) så det passer til de drømme, du har til din indretning, herunder behov, funktionalitet og møbler”
IMG_6801 kopi

DETTE BESØG STARTER med en guided tur, hvor vi tager boligen rum for rum hvor du fortæller os og de tanker og drømme, du har.

SÅ FLYVER VI ind på pinterest.com, der har jeg katagoriseret stilarter, så vi kan spore os ind på din stil. Det handler om at bruge vores tid sammen fornuftigt, så slip din fantasi løs, så vi kommer hele vejen rundt med ALT til boligen.

SÅFREMT VORES FORVENTNINGER til hinanden og indretningsforløbet, er som digestive kiks til en cheesecake – altså et match. Så afslutter vi mødet og jeg går igang med at lave en indretningsguide, til en senere præsentation.

JEG BLIVER glad, hvis der ligger en målfast plantegning klar og EKSTRA glad, hvis den bliver sendt på mail, inden besøget – så jeg kan forberede mig.

             V.I.P. RUMbesøg  3.995 inkl. moms 

migfarver
Stue5
Køkken2

DET FÅR DU:

  • EN SKRÆDDERSYET INDRETNINGSGUIDE, som fortæller din personlige stil med former, farver, design og møbler.
  • EN MOODBOARD SOM viser den kommende atmosfære og stemningen i dit hjem.
  • EN DETALJERET PLANTEGNING af dit hjem. Som giver et billede af det overordnede indhold til indretningen.
  • 3D RENDERET VIRKELIGHEDSTEGNINGER af dit fremtidig hjem! Alt i din indretning rum for rum.
  • EN KOMPLET INDKØBSLISTE med ALT til indretningen. Produkt – designer – mål – materiale – producent – forhandler og selvfølgelig et billede til ALT.
  • OVENSTÅENDE BLIVER PAKKET lækkert ind, til en præsentation på din adresse.
  • MIN ERFARING OG netværk, som du får adgang til, så du får økonomiske fordele og din tid bliver brugt fornuftigt.
  • OPSÆTNING, STYLING OG der kommer altid nogle guldkorn, som KUN er med til, at give DIN indretning endnu mere personlighed.

DIN INVESTERING TIL V.I.P. INDRETNING?

ALLE HJEM ER forskellige og hvert hjem får en skræddersyet personlig indretning.

Spørg for pris – send din forespørgsmål ved at klikke her

Eksempel: 5 rum > pris 29.995 kr. inkl. moms. 

DIN BONUS – FRA MIG TIL DIG!

DIN V.I.P. INDRETNING inkluderer et opfølgende besøg, indenfor 6 måneder efter at dit hjem er komplet indrettet. Så har du haft tid til at komme på plads, bruge dit hjem og mærke på krop og sjæl, hvordan din indretning har fungeret og hvordan det har bidraget til din hverdag.

billede til www
“Kom ud af komfortzonen! Skub lidt til dig selv! Prøv noget nyt! Lad os gøre det sammen!”